Σημαντική ενίσχυση για τον Ηλυσιακό, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Χριστόπουλου. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός διαθέτει πολυετή παρουσία στις εθνικές κατηγορίες, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Εθνικό Αστέρα σημειώνοντας πέντε γκολ. Στο παρελθόν έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του σε Γιούχτα, Φωστήρα, Πανιώνιο και Παναιγιάλειο.
Η ανακοίνωση :
“Ο Ηλυσιακός ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού Βασίλη Χριστόπουλου.
Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός διαθέτει σπουδαία εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες.
Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία στον Εθνικό Αστέρα πετυχαίνοντας 5 τέρματα, ενώ τη σεζόν 2024 – 2025 φόρεσε τη φανέλα του Γιούχτα και διακρίθηκε με τη παρουσία του βρίσκοντας 6 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα. Τη σεζόν μάλιστα 2022 – 2023 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Γ’ Εθνική με τον Φωστήρα πετυχαίνοντας 15 τέρματα.
Στο παρελθόν έχει μετρήσει 19 συμμετοχές στη Super League 2 με τον Ιάλυσο Ρόδου και τον Αστέρα Βλαχιώτη. Με σημαντική παρουσία σε ομάδες όπως Πανιώνιος, Φωστήρας, Παναιγιάλειος, Άγιος Νικόλαος και άλλες, ο Χριστόπουλος αναμένεται να δώσει ποιότητα και λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας μας.
Καλώς ήρθες στην οικογένεια, Βασίλη!”









