Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Θέμης Κωνσταντινόπουλος – Μεταγραφή;

 

  Η πρώτη μετακίνηση που αφορά παίκτη που αγωνίζεται σε ομάδα του νομού μας είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί. Αναφερόμαστε στον βασικό τερματοφύλακα των Λευκαδίων, Θέμη Κωνσταντινόπουλο, που πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά με την ομάδα του ΠΑΣ (με ορισμένες εντυπωσιακές αποκρούσεις), ο οποίος εντός των προσεχών ημερών θα οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του στην Επισκοπή, που φέτος κέρδισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική από τον 10ο όμιλο της Δ’.

Η μετακίνηση αυτή ουσιαστικά αποτελεί ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του Θέμη, καθώς και ηλικιακά (μόλις 21 ετών) αλλά και ως επιλογή είναι ιδανική, καθώς η Επισκοπή αποτελεί πρότυπο οργάνωσης για ομάδα τέτοιου επιπέδου.

  Η ομάδα του Ρεθύμνου ιδρύθηκε το 1962 και φέτος θα αγωιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ’ Εθνική. Έχει εντυπωσιακή οργάνωση, πολύ καλές εγκαταστάσεις και όπως αποδυκνείεται στην περίπτωση του Κωνσταντινόπουλου, πολύ καλό scouting. Προπονητής της Επισκοπής είναι ο γνωστός Θανάσης Κολιτσιδάκης ενώ στο site της ομάδας http://www.aoepiskopis.gr/ μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες για την κρητική ομάδα.

  Εμείς βρήκαμε τον Θέμη, που μας είπε ότι μίλησε αρκετές φορές με τη διοίκηση της Επισκοπής και οι τελευταίοι ενδοιασμοί που έχει, φαίνεται ότι εξαλείφονται, λόγω της πολύ καλής πρότασης και προοπτικής της ομάδας από την Κρήτη. Στις επόμενες ώρες πολύ πιθανό να ανακοινωθεί και επίσημα και εμείς θα έχουμε φωτογραφικό υλικό από τις πρώτες στιγμές του Θέμη στην Κρήτη, από τους συνεργάτες μας εκεί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected