Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Χτυπήματα προς όλες τις πλευρές!

  Σε έντονο pressing και πολλά τηλεφωνήματα μαθαίνουμε ότι έχει επιδοθεί τον τελευταίο καιρό ο πρόεδρος του Αχιλλέα, Στέργιος Μπούθας. Η μεγάλη του θέληση να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική και δυνατή ομάδα, αποδυκνείεται από τους μεγάλους στόχους που έχει θέσει, όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό.

Μετά και την παραμονή του Βασίλη Ιωάννου ως προπονητή και την διατήρηση σχεδόν όλου του έμψυχου δυναμικού που πέρσι παρουσίασαν ένα πολύ καλό σύνολο, οι στόχοι της διοίκησης είναι να στελεχώσει την ομάδα με παίκτες έμπειρους αλλά και με νεαρούς που έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια τους.

Γράψαμε πριν λίγες μέρες για την πρόταση της ομάδας του Νεόκαστρου στον Γιάννη Μαντζιαρίδη, την οποία αποκάλυψε ο ίδιος στο Imathia Sports News. Οι πληροφορίες που έχουμε συλλέξει λένε ότι οι παίκτες που έχει πλησιάσει ο κ. Μπούθας, αν τουλάχιστον 2-3 από αυτούς τελικά συμφωνήσουν με την ομάδα, τότε θα μιλάμε για βόμβες μεγατόνων αναλογικά πάντα με τα ονόματα αυτά, πόσο μάλλον να “κλείσουν” όλοι!

Και κρίνοντας από την “ανομβρία” που επικρατεί μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι της Α1 Ερασιτεχνικής, θα διαπωστώσει κανείς ότι ο πρόεδρος του Αχιλλέα έχει μπει δυναμικά και σίγουρα οι κινήσεις του δείχνουν ότι είναι αποφασισμένος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα!

Το Imathia Sports News γνωρίζει τα ονόματα που έχει πλησιάσει ο κ. Μπούθας, όμως οι περισσότεροι παίκτες από αυτούς ανήκουν σε άλλες ομάδες, δεν τα δημοσιεύει για να μην δημιουργήσει πρόβλημα στους παίκτες κυρίως, καθώς οι πιο πολλοί από αυτούς ήδη ή σύντομα θα μιλήσουν με τις διοικήσεις των ομάδων στις οποίες ανήκουν…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected