Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Esantiljano Pietra (Έση) – “Μίλησα με το Μακροχώρι, περιμένω κάτι καλύτερο”

  Επικοινωνήσαμε πριν από λίγο με τον Esantiljano PietraΈση όπως τον γνωρίζουν οι περισσότεροι) και μας αποκάλυψε ότι μίλησε με τον πρόεδρο της ομάδας κ.Βούλγαρη, ο οποίος ζήτησε από τον 22χρονο αμυντικό χαφ να παρουσιάσει τις απαιτήσεις του για τη νέα περίοδο.

Ο ίδιος, όπως μας είπε δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει στην ομάδα, όμως ζήτησε από τον διοικητικό ηγέτη του Μακροχωρίου την κατανόησή του στην περίπτωση που δεχτεί μία πρόταση από υψηλότερο επίπεδο. Ο κ.Βούλγαρης απάντησε πως δεν θα του σταθεί εμπόδιο σε οποιαδήποτε πρόταση του γίνει και άμεσα θα είναι ελεύθερος να πάει όπου επιθυμεί.

Εκτός των άλλων υπάρχει και μία ακραία περίπτωση, όπως μας λέει ο 22χρονος, να μετακομίσει μόνιμα στην Ιρλανδία, καθώς έχει συγγενείς στη χώρα της Μεγάλης Βρετανίας και στην έσχατη περίπτωση θα αφήσει τη χώρα μας για να αναζητήσει την τύχη του εκεί. Ωστόσο, το Imathia Sports News είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Έση θα δεχτεί πολύ σύντομα πρόταση από ομάδα που αγωνίζεται σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα και θεωρείτε δύσκολο να την απορρίψει. 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected