Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Ντίνος Έξαρχος, Νίκος Ζούρκος – Πρόταση από Αιγινιακό

  Σύμφωνα με πληροφορίες του Imathia Sports News, χθες το βράδυ οι Κώστας Έξαρχος και Νίκος Ζούρκος βρέθηκαν μαζί στο γραφείο του προέδρου του Αιγινιακού Γιάννη Δραγούμη και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

  Το ενδιαφέρον για τον Κώστα φημολογείται εδώ και καιρό, πριν τελειώσει το πρωτάθλημα της Α1 Πιερίας και είχαν ανανεώσει το ραντεβού τους όταν η ομάδα κέρδιζε τελικά την άνοδό της στη Δ’ Εθνική. Κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε και τη πρώτη θέση πήρε η ομάδα της Νεοκαισάρειας. Εκεί “πάγωσε” το ζήτημα και τελικά, με την εξέλιξη της υπόθεσης με την αγορά του ΑΦΜ της Ακαδημίας Πλαταμώνα, αναζωπυρώθηκε και χθες έγινε η επαφή.

  Για τον Νίκο το ενδιαφέρον είναι πρόσφατο και ουσιαστικά ο παίκτης προτάθηκε από τον Έξαρχο, μιας και οι δύο είχαν υπάρξει συμπαίκτες πέρσι στα Λευκάδια. Η περίπτωσή του άρεσε στους επιτελείς της ομάδας από την Πιερία και έτσι χθες βρέθηκε μαζί με τον 28χρονο επιθετικό στα γραφεία του Αιγινιακού.

  Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα ακόμα και οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν. Ένα ζήτημα που έθεσαν οι δύο παίκτες στον πρόεδρο είναι της μετακίνησης στην πόλη για τις προπονήσεις και τους αγώνες, κάτι που, όπως είπε, θα το λάβει υπόψη ο κ. Δραγούμης. Το Imathia Sports News θα σας μεταφέρει κάθε εξέλιξη από την υπόθεση της ενδεχόμενης μεταγραφής των δύο παικτών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected