Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δήμος Συμπεθέρης : “Δυνατοί στο νέο πρωτάθλημα”

    Βρεθήκαμε με τον αρχηγό των Λευκαδίων σε ένα καφέ στο Μακροχώρι και μιλήσαμε για πολλά και ενδιαφέροντα. Ο Δήμος Συμπεθέρης ανήκει στη φουρνιά των παικτών που περάσανε μαζί με πολλούς άλλους από τη Βέροια, ήταν για χρόνια μέλη της ομάδας, αλλά για διάφορους λόγους δεν παρέμειναν στις τάξεις της. Στη συνέντευξη που ακολουθεί, ο Δήμος μας μιλά για την ανανέωση με τα Λευκάδια, τις προσωπικές του φιλοδοξίες και κάνει έναν απολογισμό της περσινής πολύ καλής χρονιάς.

– Δήμο καλησπέρα. Πιο χαλαρός πλέον μετά την ανανέωση…

– Συμπ. : Καλησπέρα και σε σας. Σίγουρα είναι μεγάλη υπόθεση να γνωρίζεις ότι είσαι σε μία ομάδα, πόσο μάλλον τέτοια εποχή, που όλα είναι ρευστά.

– Πες μας Δήμο πως ήρθες στην ομάδα; Ποιος ήταν ο άνθρωπος από τα Λευκάδια που σε πλησίασε;

– Συμπ. : Τον Δεκέμβριο του 2010, όταν αγωνιζόμουν στην Αλεξάνδρεια, με πήρε τηλέφωνο ο Τόλης Τερζής, που είναι και προσωπικός μου φίλος. Για διάφορους λόγους, δεν μπορούσαν φύγω από την ομάδα, όμως του υποσχέθηκα πως αν ισχύουν τα ίδια δεδομένα το καλοκαίρι, θα πήγαινα. Έτσι κι έκανα τελικά και από τον Ιούλιο του 2011 είμαι μέλος του ΠΑΣ.

– Πως είναι γενικά το κλίμα στην ομάδα; Έχεις παίξει σε υψηλότερο επίπεδο και έχεις μια εικόνα γενικά για τη δομή μιας ομάδας.

– Συμπ. : Σε κάποια διοικητικά θέματα η αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχει πολύ καλή οργάνωση. Η διοίκηση, όσο αφορά εμάς τους παίκτες, είναι πάντα κοντά στην ομάδα και προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο όσο βρίσκομαι στον ΠΑΣ.

– Πες μας την άποψή σου για τον απερχόμενο πρόεδρο Φώτη Μαυρίδη αλλά και τον νυν Γιάννη Καλαϊτζίδη.

– Συμπ. : Ο κ. Μαυρίδης είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που γνώρισα μέχρι στιγμής στο ποδόσφαιρο. Και διοικητικά αλλά και εξωδικοικητικά, μου φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο, με το παραπάνω μπορώ να πω. Για τον κ. Καλαϊτζίδη μπορώ να πω περισσότερα από φέτος, που έχουμε εκ των πραγμάτων μεγαλύτερη επαφή και λόγω της νέας του ιδιότητας. Αγαπάει πολύ την ομάδα, έχει υψηλούς στόχους γι’ αυτήν και γενικά βγάζει πολύ πάθος γι’ αυτό που κάνει.

– Πες μας και λίγα λόγια για τον Τόλη Τερζή.

– Συμπ. : Ο Τόλης ήταν ο ισσοροπιστής των καταστάσεων μέσα στην ομάδα. Είχε δημιουργήσει μία ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως και το κλίμα που επικρατούσε μεταξύ μας ήταν κάτι παραπάνω από φιλικό. Προβλήματα σημαντικά δεν υπήρξαν και η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι ήρθαμε στα Λευκάδια κυρίως λόγω της παρουσίας του κόουτς. Κατά την άποψή μου, το μεγαλύτερο μερίδιο για την πολύ πορεία μας, ανήκει στον προπονητή.

– Ας πούμε μερικά πράγματα για την περσινή χρονιά. Η ομάδα μπορούσε να πάρει το πρωτάθλημα; Εν τέλει, είστε ευχαριστημένοι με την 3η θέση;

– Συμπ. : Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα μπορούσε να κερδίσει την άνοδο, αλλά διάφορες συγκυρίες μας εμπόδισαν να το πραγματοποιήσουμε. Το ρόστερ της ομάδας ήταν αποδεδειγμένα μικρό, χωρίς να θέλω να μειώσω τα παιδιά που ήταν στην ομάδα, ενώ οι τραυματισμοί και οι κάρτες επιδείνωσαν την κατάσταση. Επίσης η φυγή του Έξαρχου τον Μάρτιο περίπου, ήταν σημαντικός παράγοντας και έτσι φυσιολογικά ο κόσμος κατάλαβε ότι η ομάδα δεν μπορούσε για το κάτι παραπάνω. Με τρεις προσθήκες πιστεύω τον Δεκέμβριο, η ομάδα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει.

– Πάμε στη φετινή χρονιά. Ανανέωσες για έναν ακόμη χρόνο. Πως νιώθεις και ποια ήταν η πρώτη κουβέντα που κάνατε με τον πρόεδρο;

– Συμπ. : Ήταν αμοιβαία η θέληση για τη συνέχιση της συνεργασίας μας. Νιώθω πολύ καλά και ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία. Ο πρόεδρος στη συνάντηση που είχαμε, μου παρουσίασε ένα πλάνο πρωταθλητισμού και μου ξεκαθάρισε ότι μοναδικός στόχος της ομάδας είναι η άνοδος. Πολύ σημαντικό ο επικεφαλής μιας ομάδας να είναι αισιόδοξος και αυτό είναι μεγάλο κίνητρο για μένα.

– Πιστεύεις Δήμο ότι με το υπάρχον δυναμικό, μπορεί η ομάδα να πρωταγωνιστήσει;

– Συμπ. : Ο προπονητής σε συνεργασία με τον πρόεδρο ξέρουν καλύτερα από όλους μας. Γνωρίζω από φίλους και παλιούς συμπαίκτες ότι ο νέος μας προπονητής είναι πολύ σοβαρός και φιλόδοξος και ο ίδιος, οπότε πιστεύω ότι συμβαδίζει κατά πολύ με τα θέλω όλων. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι η διοίκηση θα δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο και ακόμα και αν προστεθούν στον όμιλό μας οι ομάδες από τη Θεσσαλονίκη, όπως ακούγεται, μπορεί η ομάδα να πρωταγωνιστήσει.

– Δήμο κλείνοντας τι θέλεις να πεις στον κόσμο των Λευκαδίων;

– Συμπ. : Θέλω, ως αρχηγός της ομάδας αυτής, να  επαναλάβω για άλλη μία φορά ότι εμείς οι παίκτες θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχει η ομάδα αυτή. Ξέρουμε ότι οι εποχές που διανύουμε είναι δύσκολες από πολλές πλευρές, όμως εμείς τους θέλουμε δίπλα μας, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι ο κόσμος των Λευκαδίων είναι παθιασμένος με την ομάδα.

– Δήμο ευχαριστούμε πολύ για τη συνέντευξη, ευχόμαστε καλή επιτυχία και πάντα σιδερένιος!

– Συμπ. : Να είστε καλά, καλή επιτυχία στο Imathia Sports News!

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΜΠΕΘΕΡΗ

2001(Δεκ) – 2005  Βέροια (Β’-Γ’ Εθνική) 34 συμμ

2005 – 2006  Πιερικός (Γ’ Εθνική) 28 συμμ

2006-2006(Δεκ)  Αχαρναϊκός (Γ’ Εθνική)  12 συμμ

2007(Ιαν) – 2007(Ιουν)  Ένωση Αποστόλου Παύλου (Δ’ Εθνική)  12 συμμ

2007 – 200β(Δεκ)  Εθνικός Κατερίνης (Γ’ Εθνική)  38 συμμ

2009(Ιαν) – 2011  Αλεξάνδρεια (Δ’ Εθνική)  90 συμμ

2011 – 2012  Λευκάδια (Δ’ Εθνική)  30 συμμ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected