Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Θανάσης Γεωργίου – Υπέγραψε στην Παναχαϊκή

  Πριν από λίγο, η διοίκηση της Παναχαϊκής, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Βεροιώτη πορτιέρο της Ζακύνθου για την επόμενη τετραετία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

  “Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή απέκτησε με συμβόλαιο 4 ετών τον τερματοφύλακα της Π.Α.Ε. Ζακύνθου Θανάση Γεωργίου. Ο Θανάσης είναι 25 ετών, έχει ύψος 1,94 και πέρυσι αγωνίσθηκε σε 24 αγώνες με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ζακύνθου, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήταν ο ένας από τους 2 βασικούς τερματοφύλακες του Ο.Φ.Η.”

  O Θανάσης Γεωργίου του Λαζάρου γεννήθηκε στις 21-4-1986 στη Βέροια, έχει ύψος 1,94. Τα στάδια της μέχρι σήμερον ποδοσφαιρικής του καριέρας είναι τα εξής:

2000: Αποτέλεσε βασικός τερματοφύλακας της ΠΑΕ Ακρολίμνης, ομάδας που αγωνιζόταν στο Τοπικό Πρωτάθλημα του Νομού Πέλλας, ενώ τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς μεταγράφηκε στην Ένωση Απ. Παύλου, που τότε αγωνιζόταν στη Δ’ Εθνική, ενώ αποτέλεσε και βασικός γκολκίπερ στην Μικτή Ημαθίας.
2002: Τον Ιούλιο της χρονιάς αυτής ο Γεωργίου μεταγράφηκε από την Ένωση Απ. Παύλου στην Βέροια.

2004: Τον Ιανουάριο της χρονιάς αυτής μεταγράφηκε από την “Βασίλισσα” στην Κέρκυρα (Β’ Εθνική), με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην ‘Α Εθνική και αγωνίστηκε ως βασικός στη 2η ομάδα της Κέρκυρας.

2006: Τον Δεκέμβριο της χρονιάς αυτής μεταγράφηκε στον Διαγόρα Ρόδου (Γ’ Εθνική), με την οποία είχε 3 συμμετοχές.

2007: Την χρονιά αυτή ήρθε μια μεγάλη μεταγραφή για τον Θανάση Γεωργίου στον ΟΦΗ για 4 χρόνια, όπου αγωνιζόταν ως βασικός τερματοφύλακας της 2ης ομάδας, ενώ είχε 15 παρουσίες πίσω από τον Αλέξανδρο Τζόρβα.

2010: Δόθηκε δανεικός από την ομάδα του ΟΦΗ στον ΠΑΟΚ Κρουσώνας, ομάδα Δ’ Εθνικής, με τον οποίο αγωνίσθηκε ως βασικός σε όλα τα παιχνίδια.
2011: Το καλοκαίρι του 2011 ο Θανάσης Γεωργίου μεταγράφηκε στην ΑΠΣ Ζακύνθου, από την οποία πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Πάτρας.
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected