Κατηγορίες

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Μια ενδεκάδα μεταγραφές!

   Αν κάποιος πέρσι έλεγε ότι οι στον Αχιλλέα Νεοκάστρου θα ερχόταν οι συγκεκριμένοι παίκτες που απέκτησε στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, όχι απλά θα τον περνούσε για τρελό, αλλά θα του έδιναν κατευθείαν το δίπλωμα “τρέλας” χωρίς διάγνωση!

Κι όμως η προσθήκη του Σωκράτη Λαμπριανίδη (φωτ), συμπληρώνει ένα εντυπωσιακό παζλ παικτών στο ρόστερ της ομάδας, ενώ παράλληλα ο Αχιλλέας ενισχύεται και κάτω από τα γκολπόστ με την απόκτηση του Γιώργου Λιακόπουλου από τον Φίλιππο Μέσης.

Ο Σωκράτης Λαμπριανίδης, μετά από μία πολύ καλή χρονιά με τους πρωταθλητές της Ένωσης Μακροχωρίου, δεν τα βρήκε με τον πρόεδρο Διονύση Βούλγαρη, απέσπασε την ελευθέρας του και θα συναντήσει στον Αχιλλέα τον συμπαίκτη του Γιάννη Βαλδήρ. Η απόκτηση του 25χρονου αμυντικού χαφ  (για την οποία σας είχαμε πληροφορήσει σχετικά) ενισχύει σημαντικά τη μεσαία γραμμή της ομάδας, εκεί που ήδη προστέθηκαν οι Σαμψωνίδης και Μαντζιαρίδης!

Ο Γιώργος Λιακόπουλος είναι 25 ετών και την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στο Φίλιππο Μέσης, ως αναπληρωματικούς του Πασχάλη Τσάκα. Ο Γιώργος έχει μπροστά του μια σημαντική πρόκληση, να πείσει τον προπονητή Αντώνη Δακόπουλο, να κερδίσει τη θέση του βασικού στη νέα σεζόν.

Τέλος, αύριο ξεκινά μια σειρά φιλικών αγώνων προετοιμασίας του Αχιλλέα Νεοκάστρου. Στις 19.00μμ αντιμετωπίζει στη Νικομήδεια την τοπική Νέα Γενεά, που προετοιμάζεται για το νέο πρωτάθλημα στην Α2.

To Imathia Sports News θα βρίσκεται στον αγώνα, με εκτενές ρεπορτάζ αλλά και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected