Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Λευκάδια – Και δεύτερος από τη Νάουσα!

  Μετά τον Χρήστο Πετρίδη, άλλος ένας “γείτονας” μετακομίζει στα Λευκάδια! Πρόκειται για τον 33χρονο αμυντικό του ΦΑΣ, Χρήστο Πίτο (φωτ. από το επίσημο site της Νάουσας), ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τον Γιάννη Καλαϊτζίδη και ενσωματώθηκε ήδη με την υπόλοιπη ομάδα, που από τη Δευτέρα 6/8 ξεκίνησε προετοιμασία.

Ο Χρήστος, που αγωνίστηκε και την περίοδο 2008-2009 στα Λευκάδια, με συμμετοχές σε πολύ υψηλό επίπεδο (το 2001-2002 είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ, απ’ όπου και η φωτ. με τον Ζιοβάνι του Ολυμπιακού αλλά και στον Εθνικό Αστέρα το 2009) ενισχύει σημαντικά με την εμπειρία του τα μετόπισθεν του ΠΑΣ. Την περσινή περίοδο, κατά γενική ομολογία, αποτέλεσε έναν από του ακρογωνιαίους λίθους της πολύ καλής πορείας της Νάουσας, που έχασε την άνοδο στην ισοβαθμία με την Ακαδημία Πλαταμώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο πρόεδρος Γιάννης Καλαϊτζίδης, βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει και άλλη μία μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση και θα ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ της ομάδας.

Τέλος, το Imathia Sports News τις επόμενες μέρες, θα βρεθεί στην προετοιμασία του ΠΑΣ και θα σας μεταφέρει τον παλμό αλλά και τις πρώτες στιγμές της ομάδας για τη νέα σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected