Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης vs ΑΕΠ Βέροιας 1-1

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ο Φίλιππος Μέσης αναδείχτηκε ισόπαλος με την ΑΕΠ Βέροιας (1-1). Οι δύο προπονητές δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα, παίρνοντας μια πρώτη γεύση τόσο από τα νέα αποκτήματα όσο και την προσαρμογή των παικτών στην προετοιμασία.

Ο γηπεδούχος Φίλιππος (σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο) προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό του, όμως η καλή ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΠ, απέτρεπε κάθε φιλόδοξη προσπάθεια προς τα καρέ του Φλώρου. Παρ’ όλα αυτά η Μέση κατάφερε να προηγηθεί στο 40’ με γκολ του Σταυρίδη και να πάει στην ανάπαυλα προηγούμενη στο σκορ.

Στην επανάληψη, η ΑΕΠ προχώρησε σε αλλαγές και ισορρόπησε το παιχνίδι, σε αντίθεση με τον Φίλιππο που έχασε μέτρα στο γήπεδο και η αμυντική της γραμμή πιέστηκε αρκετά, κυρίως με τις επελάσεις του Κλεάνθη Ιωαννίδη. Ο ίδιος παίκτης στο 59’ πέτυχε την ισοφάρισε, σκοράροντας για 3η φορά στα δύο φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής η ΑΕΠ.

 Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Μανιόπουλος, Καλούδης, Μόσχος, Τσανασίδης, Μουρατίδης, Τσιάμπας, Ρόκκος, Δημοσθένους, Γιαννόπουλος, Σταυρίδης, Ζερδαλής. Αγωνίστηκαν και οι Κελεσίδης, Μπαλτζής, Παντζερίδης, Δημοσθένους Σ., Μανουσαρίδης.

ΑΕΠ Βέροιας : Φλώρος, Θεοδωρίδης, Τζιβάρας Δ., Χριστοδουλόπουλος, Κιατικίδης, Πουλιόπουλος, Δημούλτσης, Λάμπρου, Κουτσαμπασόπουλος, Ζυγουλάνος. Αγωνίστηκαν και οι Κατσιγιαννόπουλος, Οβεζύκογλου, Τζιβάρας Μ., Σιδηρόπουλος, Σερασκέρης, Γαλάνης, Ιωαννίδης, Μπαντιάκας, Τζιμόπουλος, Ρηγόπουλος, Μωυσιάδης, Καστανίδης.

Φωτορεπορτάζ

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected