Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1 - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης vs Βέροια Κ20 5-4

  Ένα εντυπωσιακό παιχνίδι σε εξέλιξη έγινε σήμερα 8/8 στο γήπεδο της Μελίκης. Η ομάδα του Φίλιππου, καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με 5-0, έχοντας σε πολύ καλή μέρα όλους σχεδόν τους παίκτες της και τον Πιτσάβα να σκοράρει δύο φορές.

Στην επανάληψη ο Γιώργος Ντάμτσιος έκανε πολλές αλλαγές, πέρασε στον αγώνα όλους τους νεαρούς της Ακαδημίας Μελίκης που είχε στη διάθεση του και το παιχνίδι ισορρόπησε. Η Βέροια του Δημήτρη Χριστοφορίδη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της, πίεσε ψηλά τους παίκτες της Μελίκης και κατάφερε να μειώσει το σκορ και αν υπήρχε λίγος χρόνος ακόμα ίσως και να ισοφάριζε.

Να σημειωθεί ότι από την ομάδα Κ20 της Βέροιας, οι υπόλοιποι παίκτες βρέθηκαν στα Κουφάλια για φιλικό με την τοπική ομάδα.

Οι σκόρερς του Φίλιππου (για τη Βέροια Κ20 θα σας ενημερώσουμε αύριο) :

20′-26′ Πιτσάβας, 31′ Αργυρόπουλος, 37′ Πιτόπουλος, 44′ Κακαγιάννης

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Καψάλης, Καραγκιοζόπουλος, Κουτσαμπασόπουλος, Αργυρόπουλος, Αράπος, Ρίσου, Βενιόπουλος, Πιτσάβας, Ανδρίτσος, Λουμάνι, Τεγούσης. Αγωνίστηκαν και οι Παπάζογλου, Μελιόπουλος, Τενεκετζής, Κουτσόπουλος, Πιτόπουλος, Τσάκαλος, Περπερίδης, Ντόβας (Ο Τσιούπρος βρισκόταν στον πάγκο αλλά ένα τράβηγμα δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί)

Βέροια Κ20 : Νικολάου, Σαρακατσάνος, Αλιατίδης, Τσίλης, Αγάπιος, Αργυρόπουλος, Τσόκας, Μάντζιος, Μουχτάρης, Χρηστάκης, Σάλτας. Αγωνίστηκαν και οι Πατσαβούρας, Ρομπότης, Μπόσκος, Σπυριδωνίδης, Χατζηβασιλάκης.

Φωτορεπορτάζ

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected