Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Super League 1

Βέροια – Συνεχίζει χωρίς να δέχεται γκολ!

Εντυπωσιακή συγκομιδή μέχρι στιγμής για τη “Βασίλισσα του Βορρά”, καθώς για ένα ακόμη φιλικό, εκτός των συνεχόμενων νικών, δεν έχει δεχτεί γκολ (Λουφτεράρι 1-0, Μπίλις 4-0, ΠΑΣ Γιάννινα 4-0, Λεβαδειακός 1-0, Λάρισα 1-0)!

Η σαφώς πιο έτοιμη Βέροια επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ σε φιλικό ματς που έγινε στο AEL FC Arena.

Η ομάδα της Ημαθίας είχε καλό ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να σημειώσει το μοναδικό γκολ στο 63’ με σουτ του Κενάν Μπαργκάν από τα 35 μέτρα!

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε 2,3 επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Καντιμοίρη, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Στη συνέχεια, η “Βασίλισσα” ανέβασε στροφές και έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ. Στο 21’ ο Ζε Βίτορ έβγαλε πάσα-τρύπα στον Ολαϊτάν, ο οποίος πρόλαβε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των γηπεδούχων και σούταρε, αλλά ο Πρίφτης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 38’ ο Ηλίας Ιωάννου έπιασε ένα δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, το οποίο κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια της Λάρισας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, κυρίως λόγω και των πολλών αλλαγών, με τη Βέροια, κόντρα στη ροή του αγώνα, να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ στο 63’ με τον νεοεισελθόντα Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος με ένα μακρινό σουτ από τα 35 περίπου μέτρα έστειλε στην μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας του Πρίφτη, κάνοντας το 0-1 για τη “Βασίλισσα”.

Ο Ρουμάνος έχασε άλλη μία κλασική ευκαιρία στο 69’, όταν ο Καλογέρης με κάθετη πάσα, τον έβγαλε απέναντι από τον Πρίφτη, όμως το σουτ πέρασε σύριζα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 73’ η ΑΕΛ έκανε την πρώτη της ευκαιρία, όταν σε σουτ του Σιατραβάνη ο Τζόναθαν Πέρεζ μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα, στο ντεμπούτο του με την φανέλα της “Βασίλισσας”, ενώ στο 76′ ο Καρλίνος έπιασε δυνατό σουτ στέλνοντας τη μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια της εστίας των γηπεδούχων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αρετόπουλος (Τρικάλων), με βοηθούς τους Γκάγκα (Λάρισας) και Κορομπίλια (Καρδίτσας).

Κόπηκαν 2353 εισιτήρια, αν και στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 4000 Λαρισαίοι.

Συνθέσεις:

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Πρίφτης, Παγώνης (56’ Καρανίκας), Σκόνδρας, Γιώτας (74’ Σιατραβάνης), Παπαγεωργίου (89’ Τσιρογιάννης), Νεμπεγλέρας (79’ Τσιάρας), Χατζής (46’ Μάγγος), Μπλέντι (31’ λ.τ. Χασομέρης), Βούζας (46’ Δεινόπαπας), Ζεκίνια (65’ Σκούπρας), Ζουρούδης (79’ Κρητικός).

Βέροια (Μάκης Χάβος): Καντιμοίρης (46’ Τζόναθαν), Γεωργιάδης (65’ Σκαθαρούδης), Σνάουτσνερ (72’ Αμαραντίδης), Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Γεωργέας (64’ Καρλίνιο Πέρεζ), Καλογέρης, Ζε Βίτορ (79’ Βεργώνης), Καλτσάς (46’ Γκιγέρμε), Ιωάννου (64’ Μπαργκάν), Ολαιτάν (76’ Μάνος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected