Κατηγορίες
Super League 1

Ηρακλής vs Κέρκυρα 0-0

Ισόπαλο έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή και στην Κέρκυρα, με έντονο το Ημαθιώτικο στοιχείο, καθώς οι διαιτητές ήταν από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι Φαίακες είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να βρουν δίχτυα. Ειδικά στο β’ μέρος, οπότε και η είσοδος, κατά πρώτο λόγο, των Λεόν και Μπάρκογλου, ανέβασε τη δημιουργική ποιότητα.

Κυριότερες, δυο φάουλ των Γιάντση (32′, απέκρουσε ο Φιρινίδης) και Λεόν (66′, ελάχιστα πάνω απ’ τα δοκάρια), μια κεφαλιά του Πετρούση στο 51′ που έσωσε επί της γραμμής ο Λιόλιος, ένα καταπληκτικό βολέ του Κοντοδήμου (73′) που κόντραρε στα σώματα κι ένα πλασέ του Μπάρκογλου στο 83′, που πρόλαβε να «βγάλει» ο Κραβαρίτης. Παράπονα εκφράστηκαν και για τον μη καταλογισμό πέναλτι από τον διαιτητή Δημήτρη Μαλούτα, σε ανατροπή του Μπάρκογλου στο 69′.

Συνολικά, στο γήπεδο του Πιερικού, έγινε ένα παιχνίδι κέντρου, με δύναμη, πάθος και ρυθμό, αλλά όχι πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο Γηραιός από την πλευρά του απείλησε στο 42′ με τον Κωνσταντινίδη και στο 47′ με τον Χιονίδη.

Ο Αντώνης Νατσούρας προφυλάχτηκε λόγω κάποιων ενοχλήσεων και δεν αγωνίστηκε.

Πολύ καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία των Ημαθιωτών ρέφερι (Μαλούτας, Καραγκιζόπουλος, Παρασίου)

Κέρκυρα (Α. Μάντζιος): Αναστασόπουλος (59′ Στρατηλάτης), Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Πετρούσης, Βενέτης, Σταμογιάννος (54′ Χαμπλ), Καραπέτσας (21′ Καραλής, 67′ Μπάρκογλου), Διαμαντόπουλος (54′ Σίμωσης), Τσοκάνης (54′ Λεόν), Ηλιάδης (79′ Κρητικός), Γιάντσης (54′ Βασιλόγιαννης).

Ηρακλής (Γ. Στράντζαλης): Φιρινίδης (62′ Κραβαρίτης), Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός (63′ Σαββίδης), Γεωργίου, Λιόλιος, Παληγεώργος (71′ Τσιλιανίδης, 88′ Μωυσίδης), Νατσιόπουλος, Κυβρακίδης (76′ Σωτηρόπουλος), Χιονίδης (57′ Θώριαν), Στεφανίδης (61′ Τροϊρης), Κωνσταντινίδης (85′ Μαυρίδης).

*Ο αγώνας άρχισε με 30 λεπτά καθυστέρηση, λόγω απουσίας ιατρού από το γήπεδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected