Κατηγορίες
Football League - Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ – Στη δημοσιότητα οι προϋποθέσεις για τους τρεις

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε το έγγραφο της 7ης Αυγούστου με το οποίο η ΕΠΟ ζητά από τη Football League και το υφυπουργείο Αθλητισμού να τοποθετηθούν οι Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Αναλυτικά αυτό αναφέρει

“Το Δ.Σ. Της ΕΠΟ στις 25/7 (Νο52), έπειτα από διεξοδική συζήτηση κατέληξε στα παρακάτω συμπεράσματα:

1. Όσον αφορά εκκρεμότητα με τις ομάδες Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής οι οποίες έπειτα από τις αποφάσεις τις Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικώς με την αδειοδότηση, ή μη και ενώ η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη είχε αποφασίσει διαφορετικά, αποβλήθηκαν από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, πρέπει να ληφθεί μία απόφαση που να αποκαθιστά την κυριαρχία και την αυτονομία του οργανωμένου ποδοσφαίρου.

2. Στο πλαίσιο αυτό ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα με βάση το νόμο 4049/12, έχουν αδειοδοτηθεί από την Eπιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Football League.

3. Η διαδικασία τοποθέτησης στα επαγγελματικά πρωταθλήματα πρέπει να γίνει με τη συνεργασία της Ενωσης Football League – Football League 2 και της Πολιτείας. Η ΕΠΟ θα συνδράμει και θα επικυρώσει σε δεύτερο βαθμό τις αποφάσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και τον Ηρακλή. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες».

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected