Κατηγορίες
Football League

Αλέξανδρος Παπατζίκος – Από τους διασωθέντες

Την πρώτη ήττα στα φιλικά της προετοιμασίας (μετά από τρεις σερί νίκες) γνώρισε η Αναγέννηση Επανομής, που έχασε με 1-0 από τη Γλυφάδα στη Νάουσα, όπου προετοιμάζονται οι δύο ομάδες. Το γκολ που έκρινε το φιλικό πέτυχε για τους Αθηναίους ο Λύγκος στο 62΄ με πλασέ, με τον Κώστα Γαλτσίδη να μην χρησιμοποιεί τους Κυζιρίδη, Ταταρίδη, Μοράν και Σαμουηλίδη.

Ο Αλέξης Παπατζίκος, που αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, ήταν από τους διασωθέντες της κακής απόδοσης των “πράσινων” και ο τεχνικός των πράσινων με δηλώσεις του για το φιλικό ανέφερε:

«Ήμασταν νευρικοί και επιπόλαιοι. Δεν πρέπει άλλη φορά να ξεφύγουμε από το πλάνο μας. Οι κακές καιρικές συνθήκες (σ.σ. είχε συνεχή βροχόπτωση) επηρέασαν εμάς, αλλά και τον αντίπαλο. Συνεπώς, πρέπει να είμαστε πιστοί στα σχέδιά μας, με υπομονή και επιμονή και χωρίς να εκβιάζουμε καταστάσεις με ανορθόδοξο τρόπο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα συνεχίσει στην προετοιμασία της Αναγέννησης ο 25χρονος αριστερός μπακ, Γιώργος Λεκάκης (για τον οποίο είχαν ενδιαφερθεί έντονα τα Λευκάδια).

Αναγέννηση Επανομής : Τοπαλίδης, Λαμπερνάκης, Τσερκέζος, Τέλλος, Παπατζίκος, Δραγανίδης, Κουκουλέκης, Ταχμαζίδης, Ντέντας, Μπαλασάς, Ογκουνσότο. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Μαλαμής, Μίξιος, Φωτιάς, Κουλίδης, Σπανός, Κεφάλας, Αναστασίου, Λένος, Τσιρλίδης και δυο Βούλγαροι υπό δοκιμή.

Κεραυνός Γλυφάδας : Χώνος, Καρλιάμπας, Χατζησαϊας, Τσιρογιάννης, Ζαχαράτος, Κόντι, Καζαντζής, Σίνης, Καϊμακαμούδης, Μουστόγιαννης, Σκάρος. Έπαιξαν και οι Λιόνης, Τουρκοχωρίτης, Τσακίρης, Γαλάνης, Λύγκος, Τασιόπουλος, Αλεξίου, Κέζος, Πετρόπουλος, Κόκκαλης, Τριανταφυλλίδης, Τσαρός και Καπίνο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected