Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Κάστωρ – Συνεχίζεται η ενίσχυση

Σε μια σπουδαία επένδυση για το μέλλον προχώρησε ο εκ των αντιπάλων των ομάδων μας στη Δ’ Εθνική Κάστορας πριν απο λίγες ημέρες, καθώς ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, Ιωάννη Τάσιο.

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής, είναι πολλά υποσχόμενος για το μέλλον του καστοριανού ποδοσφαίρου και γι’ αυτό το λόγο τον απέκτησαν οι “βυσσινί” από την Αστραπή Μεσοποταμίας, με την οποία έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα του 3ο ομίλου.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αγωνίζεται με ιδιαίτερη ευχέρεια και απόλυτη άνεση σε όλες τις θέσεις τις δεξιάς πλάγιας γραμμής, ενώ διαθέτει πολύ καλά στοιχεία για να καθιερωθεί στον Κάστορα και για τα επόμενα χρόνια.

Αυτή η προσθήκη είναι η δεύτερη για τον Κάστορα, μετά από αυτή του πολύπειρου, Γιώργου Σαββίδη, ενώ με την παραμονή του πολυδιάστατου ποδοσφαιριστή, Νίκου Τζιώτζη ελπίζει να κάνει αυτό που παλεύει τόσα χρόνια: Να πάρει την άνοδο στην Football League 2. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος, Σταύρος Μπαχαδέρογλου, συζητάει με πολλούς επίδοξους μεταγραφικούς στόχους και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Τέλος, η προετοιμασία για τον Κάστορα θα ξεκινήσει σήμερα 13/8 στο δημοτικό στάδιο της Χλόης.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected