Κατηγορίες
Football League

Κουκώλης vs Ζωγράφος, Τσιάμης, Μυλωνάς 1-1

Μία “μονομαχία” Ημαθιωτών είχαμε χθες 12/8 στο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Εθνικό Γαζώρου και στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Οι Σερραίοι αντιμετώπισαν μία ομάδα που θα βρουν απέναντί τους στο πρωτάθλημα της Football League, αλλά έδειξαν ότι χρειάζονται πολλή δουλειά και αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1. Η ομάδα της Πέλλας προηγήθηκε με τον Χατζόγλου στο 15′, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 55′ με τον Χαριτίδη.

Ο Χρήστος Κουκόλης του Εθνικού αγωνίστηκε για 45 λεπτά, ήταν όπως πάντα σταθερός και γενικά η απόδοση του κυμάνθηκε σε καλό επίπεδο. Ο Βαγγέλης Τσιάμης επίσης αγωνίστηκε ένα ημίχρονο, έκοψε αρκετές προσπάθειες των επιθετικών του Εθνικού και θεωρείται η καλύτερη του εμφάνιση μέχρι στιγμής από την ημέρα που βρίσκεται στα Γιαννιτσά.

Ο Αλεξανδρινός Τόλης Μυλωνάς (φωτ) έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και δείχνει φέτος να τον εμπιστεύεται περισσότερο ο προπονητής του. Ο Χρήστος Ζωγράφος δεν αγωνίστηκε, κυρίως για προληπτικούς λόγους, καθώς ένιωθε κάποιες μικροενοχλήσεις στη γάμπα.

Εθνικός Γαζώρου : Βαλσαμάκης (36′ Αποστολίδης), Γκόγκας, Μπεκιάρης, Σαββίδης, Νύρλας, Κωνσταντινίδης, Παλάσκας, Ναλμπάντης, Κοσμίδης, Μουσικάκης και Καπίας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Αποστολίδης (69′ Παπαθανασίου), Παπάζογλου, Μαχαιρούδης (66′ Γαλακτερός), Κουκούτσης, Αγγελακάς, Γεωργιάδης, Κουκόλης, Μερεσιώτης, Ζιγγερίδης, Καρυπίδης (73′ Κομνηνάκης), Χαριτίδης.

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Βασιλείου, Σκέμπης, Μπουτζίκος, Σπαθάρας, Χατζόγλου, Σερέτης, Ιορδανίδης, Μπαξεβάνος, Στεφανίδης, Στεργίδης, Καρακάσογλου. Επαιξαν και οι: Ζαχαριάδης, Κυριακίδης, Μυλωνάς, Τσιάμης, Νταντίδης, Τσούκιτς, Γιόγιος, Παλαιολόγου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected