B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δόξα Νάουσας vs Αχιλλέας Νάουσας 2-4

  Τα πρώτα χιλιόμετρα και τα πρώτα γκολ μέτρησαν σήμερα στο γήπεδο “Παναγιωπούλα” οι Δόξα Νάουσας και Αχιλλέας Νάουσας. Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με πολλά γκολ και φάσεις, ο Αχιλλέας νίκησε με 4-2 τη Δόξα που αγωνίστηκε με πολλούς νέους παίκτες στη σύνθεση της.

Οι τύποις φιλοξενούμενοι του Βασίλη Κουρογεωργάκη, που κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας, επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό στους στον αγώνα και από την αρχή δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους. Η διαφορά κατηγορίας ανάμεσα στους δύο συμπολίτες ήταν φανερή και η διαφορά θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη αν δεν υπήρχαν τόσες πολλές αλλαγές.

Η Δόξα Νάουσας, με τον Αντώνη Σαρμπίνο (φωτ) από τα Λευκάδια και το Γερασόπουλο από τη Μακεδονία Νάουσας ως νέα πρόσωπα, έτρεξε αρκετά, είχε φιλότιμο, θέλει όμως πολύ προσπάθεια για τον μεγάλο γολγοθά που περιμένει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α2.

Ο Αχιλλέας, με τον Γιώργο Κασαπίδη να αγωνίζεται κάτω από τα δοκάρια για 60 λεπτά περίπου, είχε πολύ καλό passing game, έπαιξε με τη μπάλα κάτω και η ταχύτητα των Βλαχοδήμου και Γιάτσου συν την εμπειρία των Κώστα Βύζα και Κώστα Τουμαρά, ήταν τα στοιχεία που έδωσαν το κάτι παραπάνω στον αγώνα για τον Αχιλλέα.

Το χατ-τρικ του Βύζα και το γκολ του Γιάτσου έγειραν τη πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ξεκίνησαν ιδανικά τη σειρά των φιλικών αναμετρήσεων που ακολουθούν.

Συνθέσεις

Δόξα Νάουσας : Βασιλείου, Γιαννούλης, Γερασόπουλος, Βρούφτσης, Κεμαλίδης, Μίσκος, Σαρμπίνος Δ., Τίψιος, Σαρμπίνος Α., Γιωργάκης, Μάκης. Αγωνίστηκαν και οι Ανθρακέας Ν., Φασούλας, Στογιάννος, Ανθρακέας Χ., Γεωργίου, Μαλούνας.

Αχιλλέας Νάουσας : Κασαπίδης, Χατζηιωαννίδης, Δημητρίου, Χριστοδούλου, Κεφαλούδης, Μάραντης, Θεοδοσιάδης, Βλαχοδήμος, Κακούδης, Βύζας, Γιάτσος. Αγωνίστηκαν και οι Πάλλας, Τσιάκος, Χαϊτίδης, Δεληχρήστος, Γαϊτάνος.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected