Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νέα Γενεά Νικομήδειας vs ΑΕ Χαρίεσσας 1-3

  Το πρώτο φιλικό της ΑΕΧ για τη νέα χρονιά και το τρίτο κατά σειρά για τη Νέα Γενεά παρακολουθήσαμε σήμερα στο γήπεδο της Νέας Νικομήδειας. Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν κουρασμένοι και ελλειπείς (12 παίκτες βρισκόταν στην σύνθεση της ομάδας), δύο μέρες μετά την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Απόλλων Αγίου Γεωργίου (3-3).

Από την άλλη, η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά (ο οποίος αγωνίστηκε για 20 λεπτά στο τέλος) είχε καλή απόδοση, αν και με απουσίες λόγω αδειών. Κέρδισε όλες σχεδόν τις μονομαχίες στο κέντρο και οι πολύ ωραίες κάθετες πάσες κυρίως του Κανδηλίδη (αγωνίστηκε με την Χαρίεσσα, αν και δεν έχει οριστικοποιθεί η μεταγραφή), δημιούργησαν προβλήματα στην άμυνα της Νικομήδειας.

Τα γκολ για την Χαρίεσσα πέτυχαν οι Δραγουμάνος, Τριανταφυλλίδης και Χρυσαφίδης και για τη Νέα Γενεά σκόραρε ο Παπαδόπουλος.

Συνθέσεις

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Κετόγλου, Καραπουλιτίδης, Μπέπες, Αγιαννίτης, Ντόγος, Σαχπατζίδης, Παπαδόπουλος, Ευτυριάδης, Τσιγκογιάννης, Σαββίδης, Μπουτογλίδης Γ., Σιδηρόπουλος

ΑΕ Χαρίεσσα : Αντιφάκος, Συμεωνίδης, Θεοδωρόπουλος, Δραγουμάνος, Παυλίδης, Ιωαννίδης, Κανδηλίδης, Τόσκας, Μπαζάτης, Τριανταφυλλίδης, Τσίπης Χ. Αγωνίστηκαν και οι Τσίπης Κ., Χρυσαφίδης, Χαλκιάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected