Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Στενήμαχου vs Απόλλων Αγ. Γεωργίου 3-1

Την πρώτη της νίκη στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας πέτυχε χθες βράδυ (19/8) η Θύελλα Στενήμαχου. Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο κέρδισε πετυχαίνοντας δύο γκολ στο τελευταίο 15λεπτο τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου με 3-1.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Στενήμαχου παρουσία λίγου κόσμου με τον Γιάννη Γιάννου να χρησιμοποιεί 15 παίκτες και τον Σάκη Παπαδίνα 18. Η Θύελλα κατάφερε και μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαρίες που της παρουσιάστηκαν, ενώ ο Απόλλωνας είχε μια άκαρπη υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Αδαμίδης, Χατζηρόζης και αυτογκολ των φιλοξενούμενων ενώ για τον Άγιο Γεωργιο σκορερ ήταν ο Τσιότσιος.

Επόμενο φιλικό για τη Θύελλα στις 22/8 στο γήπεδο της Ράχης κόντρα στην ΑΕΠ και για τον Απόλλωνα στις 23/8 στον Άγιο Γεώργιο με τα Λευκάδια.

Συνθέσεις

Θύελλα Στενήμαχου : Γιάννου, Γκουντάρας Γ., Σταμάτης Α., Σταμάτης Θ., Γίδαρης Κ., Γίδαρης Λ., Κώτελης, Χατζηρόζης, Παπαλεξίου, Αδαμίδης, Ματάτης Αλ. Αγωνίστηκαν και οι Γαλατσίδης, Ματάτης Αλ., Κελέσμιτος, Δημητριάδης.

Απόλλων Αγ. Γεωργίου : Γώγος, Φωτιάδης, Παπαδίνας, Κουτσικίδης, Μπαξεβάνης, Βύζας, Καρολίδης, Κολίτσης, Παπαρέντης, Γουλσουζίδης, Τρούπκος. Αγωνίστηκαν και οι Μηνάς, Δεβετζίδης, Σαντίνι, Σπυριδωνίδης, Μπαξεβάνης Δ., Εουράλ, Κλάιντι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected