Γ Εθνική / Τοπικά

Γιώργος Τυριακίδης : “Πολύ δρόμο ακόμα…”

  Βρεθήκαμε χθες 22/8, λίγο πριν το φιλικό των Λευκαδίων και του Αχιλλέα Νάουσας, με τον προπονητή των γηπεδούχων, Γιώργο Τυριακίδη. Η κουβέντα μας επικεντρώθηκε στο αύριο της ομάδας και ποιες είναι οι σκέψεις του για το τώρα:

Κόουτς καλησπέρα. Άλλο ένα φιλικό σήμερα, το τρίτο κατά σειρά. Τι περιμένετε από αυτή τη σειρά των αγώνων;

– Γ.Τ. : Είναι η περίοδος του πειραματισμού και των δοκιμαστικών. Αυτό και μόνο δίνει άλλο χαρακτήρα σ’ αυτά τα παιχνίδια και για μας ακόμα περισσότερο, καθώς δημιουργούμε μία ομάδα από την αρχή.

– Αλήθεια, διαβάσαμε αλλά και είδαμε σε παλιότερες συνεντεύξεις σας να τονίζετε ότι θα θέλατε να παραμείνει ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας. Παρόλα αυτά, παραμείνατε…

– Γ.Τ. : Ναι όντως θα ήθελα να παραμείνει ο περσινός κορμός και με ορισμένες άλλες προσθήκες, να δημιουργούσαμε ένα σύνολο για πρωταθλητισμό. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει και με τον τρόπο που προσπαθούμε τώρα. Ο πρόεδρος της ομάδας έχει όραμα, πείσμα και είναι δίπλα μας σε ότι ζητήσουμε. Θεωρώ ότι μπορούμε να χτίσουμε μια ομάδα δυνατή και ήδη οι προσθήκες μέχρι στιγμής, τείνουν προς αυτή τη κατεύθυνση.

– Τι επιδιώκετε σχετικά με την προσθήκη νεαρών παικτών;

– Γ.Τ. : Αυτή την εποχή, όπως θα διαπιστώσατε και εσείς, προσπαθούμε σε συνεργασία με τη διοίκηση, να βρούμε παίκτες νεαρής ηλικίας, ικανούς παράλληλα να μας βοηθήσουν. Έχουμε πολλούς παίκτες μέχρι στιγμής, όμως θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι οι απαιτήσεις της Δ’ Εθνικής είναι μεγάλες και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με αυτές ενός τοπικού πρωταθλήματος.

– Έχετε καταλήξει σε συγκεκριμένα ονόματα;

– Γ.Τ. : Ήδη έχουμε αποκτήσει κάποια παιδιά, όμως χρειάζονται δύο ακόμα προσθήκες νεαρών παικτών αλλά και δύο ακόμα “μεγάλους”, έναν μέσο και έναν σέντερ φορ. Απομένουν ακόμα 9 μέρες (σ.σ. από χθες) για να λήξει η μεταγραφική περίοδος, ευελπιστούμε να βρούμε αυτό που θέλουμε είτε μέσα από τις τωρινές δοκιμές είτε μετά από αναζήτηση και να επικεντρωθούμε πλέον στο “μοντάρισμα” της ομάδας.

– Κόουτς ευχαριστούμε πολύ για τη σύντομη κουβέντα μας, επιφυλασσόμαστε για την επόμενη φορά με περισσότερο χρόνο στη διάθεση μας.

– Γ.Τ. : Όποτε θέλετε είμαι στη διάθεση σας. Ευχαριστώ πολύ και εγώ.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected