Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Γ ΕΠΣ Ημαθίας

Συγχώνευση – Μετά τον ντόρο, το “ναυάγιο”…

  Μετά το απίστευτο “σάλο” που προκάλεσε η δημοσίευση του Imathia Sports News, το μεσημέρι της Τρίτης 22/8 (δεκάδες τα μηνύματα στο facebook αλλά και στο mail box του blog μας),για την εξαγορά ΑΦΜ και την τυχόν συγχώνευση δύο ομάδων του νομού μας, ήρθε η οριστική ρήξη των δύο πλευρών.

Το Imathia Sports News δέχτηκε ανώνυμο τηλεφώνημα το πρωί της ίδιας μέρας από άγνωστο, ο οποίος απλά μας πέταξε τη “βόμβα”, χωρίς καν να προλάβουμε να ρωτήσουμε τι και πως! Αμέσως προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε την είδηση και μάλιστα ο άγνωστος επιβεβαιώθηκε σχεδόν άμεσα, μετά από πληροφορία που είχαμε από την πλευρά της ΑΕ Καβασίλων.

Εμείς δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να αποκαλύψουμε τα ονόματα των ομάδων, καθώς υπήρχαν πολύ λεπτές ισορροπίες ανάμεσα στις δύο πλευρές και με ένα τέτοιο δημοσίευμα, κατά την άποψη μας, θα δημιουργούσαμε πρόβλημα.

Η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν με πρωτοβουλία του Μακροχωρίου, οι ιθύνοντες του οποίου πρότειναν στην ΑΕ Καβασίλων να εξαγοράσουν το ΑΦΜ της ομάδας και να δημιουργήσουν μία ακαδημία της περιοχής, με το όνομα μάλιστα να παραμένει το ίδιο (ΑΕ Καβασίλων). Η ομάδα αυτή θα μετείχε κανονικά στην Α2 και θα αποτελούσε “σκαλοπάτι” για τη μεγάλη ομάδα της Ένωσης.

Τελικά, η συγχώνευση των δύο ομάδων δεν προχώρησε, καθώς οι δύο πλευρές φέρεται να μην τα βρήκαν στη διάρκεια της συνεργασίας (το Μακροχώρι πρότεινε δύο χρόνια, η ΑΕ Καβασίλων για ένα έτος)

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μακροχώρι, η διοίκηση της ομάδας σκέφτεται να δημιουργήσει τελικά μια ομάδα με την ονομασία “Ακαδημία Μακροχωρίου” και να συμμετάσχει αυτή στη Γ΄Ερασιτεχνική.

* Φωτ. από xronikasport.blogspot

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected