Κατηγορίες
Football League

Ευγένης Κίτσας – Βασικός με Παναιγιάλειο

Με γκολ του Aιγιώτη Παύλου Μητρόπουλου στο 52΄ ο Παναιτωλικός κέρδισε μετά το Αίγιο και στο Αγρίνιο τον Παναιγιάλειο αυτή τη φορά με 1-0.

Ο αγώνας έγινε στο Emileon παρουσία περίπου 300 οπαδών του Παναιτωλικού και σημαδεύτηκε από τον τρυματισμό του Κουτρουμάνου που αποχώρησε απο γήπεδο, ίσως και για προληπτικούς λόγους. Αύριο θα γίνει ακριβής εκτίμηση της κατάστασής του. Εξωαγωνιστικά λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας ο Πατρίκ Ντιμπαλά βρέθηκε στο Emileon και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μα τον Παναιτωλικό.

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Παναιτωλικός δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή του ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο Παναιγιάλειος είχε δυο κλασικές ευκαιρίες για γκολ χωρίς να τις αξιοποιήσει. Ο Παναιτωλικός στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και ευτύχησε να προηγηθεί με τον Μητρόπουλο ωστόσο δεν εντυπωσίασε με το παιχνίδι του. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου έδειξε ότι χρειάζεται προσθήκες ποδοσφαιριστών και περισσότερη δουλειά.

Ο Ευγένης Κίτσας ήταν αρκετά δραστήριος και αποτελεί πολύ καλό δίδυμο με τον πρώην παίκτη της Βέροιας, Χρήστο Κουτσοσπύρο. Είχε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 22′, όταν σε δυνατή κεφαλιά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Κουτρουμάνος (13′ Μπακάκης), Γκόλιας, Κούσας, Μουμίν, Μητρόπουλος, Σφακιανάκης, Φαβάλι, Πασάς, Κουτσοσπύρος, Κίτσας. Έπαιξαν και οι: Δάρλας, Τζίτζης, Μήλιος, Κούσης, Μύγας.

*agriniotour.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected