Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γενικά

Αλέξανδρος Πασιαλής – Και πάλι σκόρερ…

Ένα χορταστικό παιχνίδι σε φάσεις και γκολ απόλαυσαν όσοι ανέχθηκαν την ανυπόφορη ζέστη και βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Σιδηροκάστρου η οποία δυσκόλεψε αφάνταστα τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Ο Εθνικός (νεοφώτιστος στη Football League 2) στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος των Κοκκινόμαυρων και δημιούργησε αρκετές φάσεις, κατάφερε μάλιστα σε μια από αυτές να προηγηθεί σκορ στο 24΄ με τον Γαϊδαρτζή με κεφαλιά, μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Μουτίδη.
Ο Μουτίδης που ήταν δημιουργός του 1-0, έχασε στο 27΄ μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των Γαλάζιων.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό η μπάλα τιμώρησε τους γηπεδούχους, αφού οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της άμυνας και ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Πασιαλή.
Το 2-1 έγινε στο 54΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φιλιππίδη, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Στόικος από τον Κισκαμπάνη.
Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν 65΄ με τον ίδιο τρόπο, αφού κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Παντελιάδη από τον Πασχαλούδη και εύστοχη εκτέλεση από το Μανουσάκη.
Στο 71΄ οι φιλοξενούμενοι θα χτυπήσουν για τρίτη φορά και πάλι με το Μανουσάκη, ο οποίος άφησε άναυδο τον Μπαντοτάκη, με απ’  ευθείας εκτέλεση φάουλ, δίνοντας τη νίκη στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Ο Αλέξης Πασιαλής ήταν και πάλι βασικός, ενώ σκοράρει για τρίτο φιλικό παιχνίδι. Ο προπονητής του δείχνει να τον εμπιστεύεται για την επίθεση, ενώ και ο Καλαϊτζίδης αρχίζει και παίρνει περισσότερα λεπτά συμμετοχής.
Αλλαγή πέρασε ο Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης, ο οποίος αγωνίστηκε για μισή ώρα περίπου.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ (Ν. Γάδος): Γαβριηλίδης (46΄ Μπαντοτάκης), Τζήμας (62΄ Χίντζιος), Φίλων (24΄ Τσεμπερίδης – 80΄ Σαχπαζίδης), Φιλιππίδης, Πασχαλούδης, Ρούμπος (45΄ Καρπαδάκης), Στόικος (56΄ Παναγιωτίδης), Μπουζούρας (80΄ Βαταμίδης Σ), Μουτίδης (45΄ Βλαχόπουλος), Γιαλαμής (62΄ Λοΐζος), Γαϊδαρτζής (60΄ Βαταμίδης M)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Αν. Παντζιαράς): Λόλας (55΄ Κουμής), Λουιζίδης (59΄ Βέντζος), Κισκαμπάνης (83΄ Ηρακλής), Χαλιμπάκης, Κράβαρης, Μανουσαρίδης (55΄ Παρμαξίδης), Πιτσόκος, Καλαϊτζίδης, Μανουσάκης (77΄ Γιαννιτόπουλος), Σακκάς (59΄ Πολιανίδης), Πασιαλής.
http://www.serresgoal.gr/
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected