Κατηγορίες
Διάφορα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012 σήμερα και μετά από την χθεσινή κοινωνική μας υποχρέωση (η μπεμπούλα μας πλέον απέκτησε το δικό της ονοματάκι!) και την προσωρινή μας παύση από την ενημέρωση του blog μας, επανερχόμαστε σήμερα και μάλιστα δυναμικά στην ειδησεογραφία.

Χθες ήταν η πρεμιέρα της Βέροιας στη Super League, η οποία μας γέμισε ελπίδες για τη συνέχεια, με την εξαιρετική της απόδοση, “κοιτώντας στα μάτια” τους πρωταθλητές και φαβορί και φέτος Ολυμπιακό. Απέδειξε ότι φέτος είναι ικανή για μεγάλα πράγματα, με ένα πολύ καλό ρόστερ και εμπειρότατους παίκτες.

Στο ερασιτεχνικό, μετά το “γεμάτο” Σάββατο, με τα πολλά φιλικά, χθες ήταν μια μέρα ξεκούρασης και ανάπαυσης για όλους και από σήμερα ξεκινά το τελικό στάδιο προετοιμασίας καθώς το Σάββατο 1/9 ξεκινά το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Μην ξεχνάτε σήμερα στις 19.30μμ είναι η κλήρωση της ΕΠΣ Ημαθίας (Α1, Α2 και Κύπελλο), για την οποία το Imathia Sports News θα έχει ζωντανή ενημέρωση μέσω του blog και όσοι είστε στο σπίτι, στη δουλειά και θέλετε να την παρακολουθήσετε, πατάτε www.imathiasportsnews.wordpress.com, δεξιά στη στήλη Κατηγορίες, πατάτε Κληρώσεις και στον πίνακα που θα δείτε εσείς απλά πατάτε F5 ανά τακτά χρονικά διαστήματα και θα εμφανίζονται τα ζευγάρια.

Ευχόμαστε να έχετε όλοι μια καλή και δημιουργική εβδομάδα!

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected