Κατηγορίες
Διάφορα

ΠΑΣ Γιάννινα vs Πλατανιάς – Βασικοί Τζημόπουλος, Κανακούδης

 

ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιάς “κόλλησαν” στο μηδέν, παίρνοντας από έναν βαθμό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (Σάββατο 25/8)

Οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά… ορεξάτες στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου των “Ζωσιμάδων”, ωστόσο δεν φάνηκαν ιδιαίτερα απειλητικές στο πρώτο ημίχρονο.

Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου 45άλεπτου ο γηπεδούχος ΠΑΣ Γιάννινα είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να βρει διαδρόμους προς την εστία του Κηπουρού (ο Γιώργος Λαζαρίδης ήταν στον πάγκο).

Αντίθετα, ο Πλατανιάς δυσκολευόταν αρκετά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του. Στο 11′ ο Ντάσιος θέλησε να δοκιμάσει το πόδι του από μακρινή απόσταση, όμως αστόχησε. Στο 32′ ο Πατσατζόγλου βρήκε όμορφα στον Ίλιτς, εκείνος πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Τελευταία φάση του πρώτου μέρους έγινε στο 45′, όταν η μπάλα στρώθηκε στον Τζάνη, όμως ο Κηπουρός έδιωξε δύσκολα το δυνατό σουτ.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε το σκηνικό, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 55′ ο Ντε Βινσέντι έκανε ωραία κίνηση και δυνατό σουτ, όμως και πάλι ο Κηπουρός έδιωξε δύσκολα.

Στο 61′ ο Χρήστος Πατσατζόγλου σκόραρε μετά από παράλληλη μπαλιά, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, σε μία πολύ δύσκολη και αμφισβητούμενη φάση.

Ο Πλατανιάς είχε την ευκαιρία όχι μόνο να απειλήσει αλλά και να προηγηθεί, όταν ο Ουντότζι βγήκε στο τετ α τετ με τον Φεγκρούς. Παρ’ όλα αυτά, ο επιθετικός της ομάδας των Χανίων προτίμησε να… πέσει για να κερδίσει το πέναλτι, αντικρίζοντας σωστά την κίτρινη κάρτα.

Καλός στα αμυντικά του καθήκοντα ο Θέμης Τζημόπουλος, ενώ και ο Πέτρος Κανακούδης κάλυψε σωστά την αριστερή πλευρά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Ντάσιος (85′ Κεϊτά), Πάντος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Πατσατζόγλου (78’΄Τσουκαλάς), Τζάνης (63′ Βίλα), Γεωργίου, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς

Πλατανιάς: Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζάνης, Ποτουρίδης, Κάλαϊτζιτς (71′ Γκονζάλες), Αγκιλέρα, Αναστασάκος (91′ Μιρτσέτα), Μαραγκουδάκης, Ουκάρ, Ουντότζι (91′ Μαρτσάκης)

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected