Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη vs Παναθηναϊκός Κ20 – Αλλαγή ο Συμεωνίδης

Το τρίτο φιλικό προετοιμασίας έδωσε το Σάββατο 25/8 η Κοζάνη με την ομάδα Κ-20 του Παναθηναϊκού που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο Βελβεντό και αναχώρησε για την Αθήνα μετά από 10 μέρες .

Αν μία ομάδα δικαιούνταν τη νίκη στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Βελβεντού αυτή ήταν η Κοζάνη.

Οι κόκκινοι ήταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό, πατούσαν πιο σίγουρα στον αγωνιστικό χώρο και σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαν τον έλεγχο αλλά και τις ευκαιρίες για να σκοράρουν.

 Ο Παναθηναϊκός Κ-20 εμφάνισε μία καλογυμνασμένη και καλοδουλεμένη ομάδα και σίγουρα κάποιοι από αυτούς τους παίκτες θα αγωνίζονται του χρόνου στη μεγάλη ομάδα.

Ωστόσο φάνηκε η διαφορά εμπειρίας μεταξύ των νεαρών παικτών του Παναθηναϊκού και της Κοζάνης που ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σύγκριση με τις προηγούμενες εμφανίσεις της.

 Στο 15’ από ωραίο συνδυασμό Κυριάκου Παπαδόπουλου και Μυροφορίδη, ο πρώτος έκανε την σέντρα την κατάλληλη στιγμή, έδιωξαν οι αμυντικοί, η μπάλα έφτασε έξω από την μεγάλη περιοχή στον επερχόμενο Βασίλη Κουλουκίδη που με δυνατό σουτ την έστειλε στην αριστερή γωνία ανοίγοντας το σκορ.

 Στο 38’ ωραίος συνδυασμός των παικτών του ΠΑΟ, με τη μπάλα να καταλήγει στον ταλαντούχο Χρήστο Δώνη (φωτ. γιός του προπονητή Γιώργου Δώνη) που με υποδειγματικό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 66’ ωραία μπαλιά-τρύπα του Καραμπατζάκη στον Ζηνόβιο που με ψηλοκρεμαστό πλασέ έξω από την μεγάλη περιοχή πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και ξαναέδωσε το προβάδισμα στην Κοζάνη.

Στο 80’ λάθος του Κάλφα, σουτ του Αναστασόπουλου και αφού η μπάλα βρήκε σε αμυντικό άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2.

Ο Ημαθιώτης Γιώργος Συμεωνίδης πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, όμως η διαρκής πίεση των παικτών του Παναθηναϊκού δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα της Κοζάνης, με συνέπεια και ο ίδιος να πραγματοποιήσει μια μέτρια απόδοση.

Η σύνθεση της Κοζάνης

Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Μυροφορίδης, Κάλφας, Ποζίδης, Καραμπατζάκης, Κουλουκίδης, Τσικόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Κ., Ντεμιράϊ, Ταφαρλής. Αγωνίστηκαν και οι Ζηνόβιος, Συμεωνίδης, Μπέζος (υπό δοκιμή), Μπέμπης, Κεϊσογλου, Μπούκος Η., Μπούκος Α., Μπίντσης, Δάνος, Τσικόπουλος Η.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected