Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακεδονικός Κοζάνης – Πρώτη κούπα της χρονιάς!

Με το κύπελλο του υπερ-πρωταθλητή ΕΠΣ Κοζάνης 2012 ξεκινάει τη νέα σεζόν ο Μακεδονικός.

Η ΕΠΣ Κοζάνης διοργάνωσε για πρώτη φορά το Σούπερ Καπ. Αναμετρήθηκαν στο γήπεδο της Ποντοκώμης ο πρωταθλητής Μακεδονικός Κοζάνης με την Α.Ε Περδίκκα σ ένα παιχνίδι που τελείωσε 2-1 υπέρ του Μακεδονικού.

Ο κ. Παπακώστας ξεκίνησε το παιχνίδι με παίκτες που ήταν οι πρωταγωνιστές και πήραν το πρωτάθλημα 2011-2012 (πλην του Μαλούτα και του Αποστολίδη), ενώ δεν αγωνίστηκε ο πρώην “Ναουσαίος” Βαγγέλης Τσίγκας.

Ο κ  Κατακαλίδης παρουσίασε στο γήπεδο μια ανανεωμένη ομάδα με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που είναι πλαισιωμένοι απο τρείς τέσσερις έμπειρους.

Μπροστά σε αρκετό κόσμο οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο φάνηκαν αρκετά κουρασμένες απο την προετοιμασία. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι άνοιξε δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες, σημειώθηκαν τρία γκολ με τον Μακεδονικό να πετυχαίνει τα δύο και να επικρατεί δίκαια.

Συνθέσεις

Μακεδονικός Κοζάνης : Βαρυτιμίδης, Αποστολίδης, Κουμπούρας, Μαλούτας, Κατσίκας, Κουτούλας (46΄Ζαχαριάδης), Λαμπίρης, Νικολάου (46΄Αργυρόπουλος), Σακαλής, Τσαμπούρης, Αντωνόπουλος (74΄Ευαγγελόπουλος).

Α.Ε Περδίκκα : Αποστόλου, Σιόκλης (68΄Λόφτσαλης), Ντάμπης, Καζαντζίδης, Φωτόπουλος, Τσιντός , Νικολαίδης, Κωνσταντινίδης,  Λιάψης, Παπαδόπουλος (68΄Κωστικίδης), Συμεωνίδης (Παναγιώτου).

*matiesstasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected