Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μακροχώρι – Έριξε…”μπόμπα”!

Τρεις μέρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, το Μακροχώρι προχώρησε σε μια πολύ σημαντική προσθήκη, αναλογιζόμενοι την πολύ καλή περσινή χρονιά αλλά και τη ζήτηση που είχε ο συγκεκριμένος παίκτης σ’ αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Ο λόγος για τον Αντώνη Ηλιάδη (ή “μπόμπα” όπως είναι το παρατσούκλι του), ο οποίος μετά από μια…οδύσσεια αυτό το καλοκαίρι επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στο Μακροχώρι και θα είναι συμπαίκτης με τον αδερφό του, Γόλη.

Θυμίζουμε ότι ο 20χρονος επιθετικός, μετά την παραλαβή της ελευθέρας του από τα Λευκάδια που αγωνιζόταν πέρσι, συζήτησε με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, βρέθηκε ένα βήμα πριν γίνει κάτοικος Τούμπας, όμως η αλλαγή προπονητή αλλά και τεχνικού διευθυντή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, άλλαξαν τα δεδομένα για τον ίδιο.

Στη συνέχεια βρέθηκε πολύ κοντά στη Βέροια και μάλιστα στο φιλικό που έγινε τον Ιούνιο στα Λευκάδια ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη “Βασίλισσα” για φιλανθρωπικό σκοπό, ήταν εξαιρετικός και προσέγγισε το ενδιαφέρον του Γιώργου Κικερίδη, ο οποίος και εισηγήθηκε την απόκτηση του.

Τελικά δεν προχώρησε ούτε η περίπτωση της Βέροιας και μερικές μέρες πριν ο Αντώνης βρέθηκε στο Καρπενήσι για να δοκιμαστεί από τον Πλατανιά, άφησε καλές εντυπώσεις, όμως ούτε η περίπτωση της Κρητικής ομάδας είχε αίσιο τέλος.

Το τελευταίο διάστημα ο Μακροχωρίτης επιθετικός έκανε προπονήσεις με την ομάδα της Ένωσης και τελικά από σήμερα είναι και επίσημα μέλος της, όπως μας επιβεβαίωσε στη συνομιλία που είχαμε πριν ο Γιάννης Κερλίδης.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected