Μακροχώρι vs Μελίκη – Δηλώσεις προπονητών

Πέντε ημέρες πριν το ντέρμπι των δύο περσινών φιναλίστ του Κυπέλλου και οι δύο προπονητές μίλησαν στο Imathia Sports News, ενόψει του μεταξύ τους παιχνίδι για την πρώτη φάση του φετινού κυπέλλου (Κυριακή 2/9). Κοινός παρονομαστής και των δύο το γεγονός ότι ήθελαν να αποφύγουν δυνατό αντίπαλο την περίοδο αυτή. Ας δούμε παρακάτω τι είπαν:

Ο προπονητής του Μακροχωρίου Γιάννης Κερλίδης δήλωσε : “Η αλήθεια είναι ότι είναι το χειρότερο δυνατό timing για να αντιμετωπίσουμε μια τόσο δυνατή ομάδα όπως η Μελίκη. Οι αντίπαλοι μας την ερχόμενη Κυριακή, βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης της προετοιμασίας ενώ εμείς στην αρχή. Τα φιλικά που έχουμε προγραμματίσει έχουν ως σκοπό τη δοκιμή κάποιων παιδιών για το αν μπορούν να σταθούν σε επίπεδο Δ’ Εθνικής και σ’ αυτή τη διαδικασία βρισκόμαστε.

Και συνέχισε λέγοντας : “Το Μακροχώρι όμως έχει πάντα στόχο το Κύπελλο, γι’ αυτό και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε και φέτος. Γνωρίζουμε ότι τα παιχνίδια με τον Φίλιππο κρύβουν πολλές ιδιαιτερότητες, αναλογιζόμενοι και τα περσινά παιχνίδια τόσο στο Κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα. Μπορεί φέτος να είμαστε ομάδα Δ’ Εθνικής, όμως την Κυριακή όλα ξεκινάνε από το μηδέν. Θέλουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και εμείς υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τα πάντα να πάρουμε την πρόκριση.”

Ο Γιώργος Ντάμτσιος δήλωσε : “Δεν το κρύβουμε ότι ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος που μπορούσε να μας τύχει σ’ αυτή τη φάση του Κυπέλλου. Μια ομάδα Δ’ Εθνικής, πολύ οργανωμένη, παρόλο που έχασε κάποιους παίκτες, έφερε όμως εξίσου ικανούς και ποιοτικούς. Εμείς όμως είμαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά, έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία και στον αγώνα της Κυριακής θα τα δώσουμε όλα να πάρουμε την πρόκριση.”

Και συνέχισε λέγοντας : “Δεν υποτιμούμε σε καμία περίπτωση το γεγονός ότι το Μακροχώρι βρίσκεται στην αρχή της προετοιμασίας και ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του. Στα παιχνίδια αυτά τα ξεχνάς όλα και όταν μπαίνεις στο γήπεδο τα δίνεις όλα για τη νίκη. Εύχομαι οι φίλαθλοι που θα έρθουν στο γήπεδο να δουν ένα πολύ καλό παιχνίδι.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected