Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Εντυπωσιακή με Εθνικό Βατερού!

Μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε ο ΦΣ Κοζάνης, στο φιλικό που έδωσε την Τετάρτη 29/8 στο γήπεδο Βατερού κόντρα στον τοπικό Εθνικό, με το εντυπωσιακό 0-7.

Ανώτερη και πιο έτοιμη σε όλες γραμμές του γηπέδου η ομάδα της Κοζάνης, έδειξε με την αγωνιστική της συμπεριφορά ότι θα είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

γκολ για την ομάδα την αντίπαλο των ομάδων μας στη Δ’ Εθνική σημείωσαν οι:

3′ λεπτό ο Ταφαρλής με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-1

25′ λεπτό ο Νίκος Ζηνόβιος με ωραίο πλασέ έκανε το 0-2

41′ λεπτό και πάλι ο Ζηνόβιος με ωραίο πλασέ έκανε το 0-3

48′ λεπτό ο Μπέζος έκανε το 0-4

64′ λεπτό ο νεοεισελθών Demirai έκανε το 0-5

75’λεπτό ο Μπέμπης έκανε το 0-6 με ασύλληπτο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Παπααζώη.

84’λεπτό μετά από ωραίο γύρισμα του Ταφαρλή ο Γιάννης Τσικόπουλος έκανε το 0-7 για την ομάδα της Κοζάνης.

Ο Γιώργος Συμεωνίδης πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και παρασυρόμενος από την απόδοση της ομάδας του, ήταν πολύ καλός και ανέβηκε αρκετές φορές στην επίθεση, δημιουργώντας φάσεις από τα πλάγια.

Βασικός για άλλη μια φορά ο Βασίλης Κουλουκίδης, ο οποίος φέτος δείχνει αναγεννημένος και θα αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό της ομάδας στη μεσαία γραμμή.

Συνθέσεις

Εθνικός Βατερού (Ανδρεόπουλος): Τραπενζαλίδης, Σαλονικίδης, Ελευθεριάδης, Ρότσκος, Κεντεποζίδης, Στεργίου, Τσακιλτζίδης, Ηλίας, Χατζηρούμπης, Κοντοδήμος, Μελισσινός. Αγωνίστηκαν και οι Παπαζώης, Πούλιος, Περιστέρης, Γιαμουρίδης Γ., Γιαμουρίδης Ι., Τσυτυρίδης, Καπαγιαννίδης.

ΦΣ Κοζάνη (Παρασκευάς): Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Κάλφας, Τσικόπουλος Ηλ., Μυροφορίδης, Ταφαρλής, Καραμπατζάκης, Κουλουκίδης, Μπέζος, Ζηνόβιος, Παπαδόπουλος Κ. Αγωνίστηκαν και οι : Demirai, Κοκινίδης, Δάμου, Συμεωνίδης, Ποζίδης, Τραυλός, Μπίντσης, Μπέμπης, Τσικόπουλος Γ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected