Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Onsports.gr – Μάχη της Βέροιας με Λεβαδειακό για Καφέ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού site www.onsports.gr, ο Παντελής Καφές έχει… μετατραπεί σε “μήλο της έριδος” ανάμεσα στην Βέροια και τον Λεβαδειακό.

Οι δύο σύλλογοι της Super League έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του διεθνή μέσου, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του… στέγη.

Βασική προτεραιότητα για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή αποτελεί το εξωτερικό, ωστόσο, από την στιγμή που ακόμα δεν έχει φτάσει στα… χέρια του καμία πρόταση από σύλλογο της Ευρώπης, τότε δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του… εντός των τειχών.

Οι “πράσινοι” της Βοιωτίας έχουν εκφράσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον τους προς την πλευρά του Έλληνα ποδοσφαιριστή και περιμένουν μέσα στις επόμενες μέρες την απάντησή του. Ωστόσο έχουν ένα μεγάλο… αντίπαλο.

Αυτός δεν είναι άλλος από την Βέροια, ομάδα από την πόλη καταγωγής του Παντελή Καφέ. Μάλιστα, αυτός είναι ο λόγος που το πρέσινγκ της “Βασίλισσας του Βορρά” προς τον πρώην, πλέον, άσο της ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται να δώσει έναν άλλο… αέρα στην μεσαία γραμμή των νεοφώτιστων στην Super League.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected