Football League

Απόλλων Καλαμαριάς vs Δόξα Δράμας – Πασιαλής vs Γελαδάρης

Πολύ κακή εμφάνιση από τη Δόξα Δράμας που ηττήθηκε 3-0 στην Καλαμαριά από τον Απόλλωνα.

Μεταγραφές εκεί που πονούσαν οι “Μαυραετοί”, δηλαδή στο κέντρο άμυνας και την επίθεση δεν έγιναν και οι αδυναμίες βγήκαν σε ένα φιλικό με μία ομάδα μικρότερης κατηγορίας. Στο φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς η Δόξα Δράμας ηττήθηκε 3-0 από τους Πόντιους με τον Προβατίδη μόλις στο 3′ να ανοίγει το σκορ και τον Πιτσόκο στο 27′ να κάνει το 2-0. Το 3-0 διαμόρφωσε ο Προβατίδης και πάλι στο 74′.

Στο 57′ ο πρώην “Βεροιώτης” Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης (πολύ καλός) με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Κατά το ζέσταμα πριν την έναρξη του αγώνα ο Ταραλίδης ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έμεινε εκτός ενδεκάδας αν και είχε δηλωθεί στο αρχικό σχήμα. Επίσης λόγω τραυματισμού αποχώρησε μόλις στο 7′ ο Αγτζίδης μετά από χτύπημα και στη θέση του πέρασε ο Δημήτρης Γελαδάρης, ο οποίος δεν βοήθησε, στην γενικότερη κακή εικόνα της ομάδας.

Αντίθετα ο Αλέξανδρος Πασιαλής, για μια ακόμη φορά αγωνίστηκε βασικός και μάλιστα ήταν πολύ δραστήριος, αφού τον “ένιωσαν” αρκετές φορές οι αντίπαλοι αμυντικοί. Στο 75′ πέρασε στον αγώνα ο Γιάννης Καλαϊτζίδης.

Συνθέσεις

Απόλλων Καλαμαριάς : Καρατζιοβαλής, Κισκαμπάνης (46΄ Χ. Λουιζίδης), Κώτσιας (63΄Δεντζιος), Σακκάς (68΄Πολιανίδης), Λιόνης (70’ Αλμπάνης), Μανουσάκης (77’ Κτιστόπουλος), Παντελιάδης (56΄Μανουσαρίδης), Προβατίδης (75΄Καλαϊτζίδης), Πιτσόκος (56΄Παρμαξίδης), Πασσιαλής (46΄Χαλιμπάκης), Κράββαρης (56΄Λεπτοκαρίδης).
Δόξα Δράμας : Δαύκος, Κοντέων, Γκαρακλίδης (46΄Κάσελαν, 70’ Αμανατίδης), Αθανασιάδης (46΄Περπερίδης), Αγτζίδης (7΄Γελαδάρης), Κασσός (46΄Κάπελ), Ιντζόγλου, Χιντατσέλι (46΄Ρούσεφ), Κανετίδης, Καμινιώτης, Καπνίδης (46΄Πουλάκος).

*dramagoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected