Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Φωκικός vs Παναθηναϊκός Κ20 – Στο δεύτερο ο Γεωργίου

Η ομάδα της Άμφισσας άφησε καλές εντυπώσεις στο εντός έδρας φιλικό ματς με τους Κ20 του Παναθηναϊκού. Ο τεχνικός, Κριστόφ Βαζέχα αντιμετώπισε τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, αλλά ο Φωκικός αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Παναθηναϊκό παρουσία περίπου 600 φιλάθλων.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Αποστολόπουλο, αλλά το 1-1 έγινε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου από τον Εσόνο. Ο Φωκικός ανέτρεψε το σκορ με τον Θέο, αλλά το 2-2 διαμόρφωσε και πάλι ο Αποστολόπουλος.

Ο Θανάσης Γεωργίου αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, αντικαθιστώντας τον Μανιάτη. Δεν ευθύνεται για το δεύτερο του Αποστολόπουλου, ενώ πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Μαλντίν.

Ο έτερος Ημαθιώτης, Γιώργος Σιμψερής δεν αγωνίστηκε, καθώς μετρά μόλις δύο μέρες προετοιμασίας με την ομάδα.

Συνθέσεις

Φωκικός : Μανιάτης, Σορώκος, Παπαζούδης, Χαλούλος, Αργυρός, Ρέντζης, Αλμπέρτο, Λουκίνας, Μπουλούλης, Ευσταθίου, Εσόνο. Αγωνίστηκαν και οι Γεωργίου, Θέος, Τετέ, Ζαχαρόπουλος, Γεωργουσόπουλος.

Παναθηναϊκός Κ20 : Αναγνωστόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Κασαπάκης, Δώνης, Φουρλάνος, Αναστασόπουλος, Σταματάκης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Αποστολόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Θαναηλάκης, Μαλντίν, Γκέκας, Γκαμάλ, Ντάγκρας, Μαραθιανός, Μυρθιανός και Βόσδου.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected