Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Σιδηροκάστρου vs Νέα Ζίχνη – Ένα ημίχρονο ο Μιχαλόπουλος

 

Με 2-0 επικράτησε ο Εθνικός Σιδηροκάστρου, του Μέγα Αλέξανδρου Νέας Ζίχνης στο γήπεδο του Χαροπού. Ανώτεροι οι “γαλάζιοι” του Σιδηροκάστρου, που είναι και πιο έτοιμοι αγωνιστικά, αφού εδώ και πολύ καιρό βρίσκονται σε αγωνιστική δραστηριότητα.

Από την άλλη ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής των “κοκκινόμαυρων”, Στέλιος Ρίζος,  από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας του, αφού αν και μόλις το δεύτερο φιλικό, η ομάδα έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο αντιμετωπίζοντας μάλιστα μια ομάδα σαφώς πιο έτοιμη αλλά και μεγαλύτερης κατηγορίας.
Ο πρώην παίκτης του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας Κώστας Μιχαλόπουλος, αγωνίστηκε βασικός και μάλιστα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, δείχνοντας ότι τον εμπιστεύεται ο προπονητής του.
Για την ιστορία, το 1-0 πέτυχε ο Αλέξης Πασχαλούδης στο 27΄, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Γαϊδαρτζής και το 2-0 ο Πετρίδης στο 35΄με πλασέ, μετά από συνδυασμό με τον Ασλανίδη.

Συνθέσεις

Εθνικός Σιδηροκάστρου : Γαβριηλίδης, Τζήμας, Φίλων, Πασχαλούδης, Πετρίδης (75΄ Ασλανίδης), Ρούμπος, Τσεμπερίδης, Λουίζος, Μπουζούρας, Ασλανίδης (46΄ Γιαλαμής), Γαϊδαρτζής,
Μέγας Αλέξανδρος Νέας Ζίχνης : Χατζηγιαννάκης, Τασιόπουλος (υπό δοκιμή), Δημόπουλος, Πρόβατος (46΄ Δρακούλης), Σαρακατσάνης, Αραμπατζής, Καρφαρίδας (46΄ Λιαούρης) , Μιχαλόπουλος (46΄ Κουρμπής), Ακριτίδης, Χατζηαγοράκης (70΄ Μπασιάς), Καλογιάννης

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected