Football League - Super League 1 - Ποδόσφαιρο

Super League – Τι γίνεται με τους…τρεις;

Συμβούλια, γενικές συνελεύσεις, συζητήσεις επί συζητήσεων, αντιδράsεις… Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν “γεμάτη” σε ό,τι αφορά στην αναδιάρθρωση των κατηγοριών και την επιστροφή των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή στη Football League. Αρχικά η ΕΠΟ πέταξε το μπαλάκι στη Football League, αυτή το γύρισε στη Super League και η τελευταία έκανε την πρότασή της (άνοδος τεσσάρων, υποβιβασμός δύο) και το γύρισε πίσω.

Η διοργανώτρια αρχή της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας με τη σειρά της στην έκτακτη γενική συνέλευση της προηγούμενης εβδομάδας έδωσε διορία ως τις 4/9 για να προγραμματιστεί ραντεβού στην ΕΠΟ με τη Super League και εκεί να αντιμετωπιστούν τα οικονομικά, νομικά και θεσμικά θέματα που δημιουργεί μία πιθανή αναδιάρθρωση. Μέχρι εδώ καλά και η ελπίδα των τριών ομάδων για επιστροφή δεδομένη.

Ωστόσο, μέχρι το βράδυ της Κυριακής (02/09) οι τρεις πλευρές όχι μόνο δεν είχαν προγραμματίσει κάποια συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ, αλλά δεν είχαν έρθει καν σε επικοινωνία για το θέμα! Όπως είναι εμφανές, τα περιθώρια στενεύουν, καθώς η διορία της Football League λήγει την Τρίτη (04/09) και την Πέμπτη (06/09) έχει προγραμματιστεί η κλήρωση!

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν το καυτό θέμα της αναδιάρθρωσης συζητηθεί ή, θα μπει στο αρχείο χωρίς να γίνει ποτέ συζήτηση από τις αρμόδιες αρχές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected