Κατηγορίες
Super League 1

Μάκης Χάβος – Οι λόγοι παραίτησης

 

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Βέροια εξήγησε με δηλώσεις του ο Μάκης Χάβος, επιβεβαιώνοντας εμμέσως πλην σαφώς τις φήμες για την αντίδραση του Γιώργου Αρβανιτίδη μετά την ήττα από τον Πανιώνιο.

Οι “κακές γλώσσες” ανέφεραν ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μπήκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο και τα έψαλλε για τα καλά στους ποδοσφαιριστές. Ο Χάβος δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, ούτε είπε ξεκάθαρα ότι αυτό το περιστατικό τον οδήγησε στην έξοδο, εμμέσως πλην σαφώς όμως, άφησε να εννοηθεί ότι η στάση του μεγαλομετόχου ήταν η αιτία του… κακού.

“Ξεκινήσαμε να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα με προετοιμασία χωρίς προβλήματα. Ήμασταν έτοιμοι στην πρεμιέρα με Ολυμπιακό. Κάναμε κακή εμφάνιση με Πανιώνιο. Οι ομάδες δεν αγοράζονται αλλά χτίζονται με υπομονή. Βασική προϋπόθεση είναι οι παίκτες. Είχαμε καλή συνεργασία με τον πρόεδρο και ήρθαν έμπειροι παίκτες οι οποίοι με τους υπόλοιπους θα έκαναν ένα καλό μίγμα. Η άλλη προϋπόθεση είναι η εμπιστοσύνη και η δουλειά. Εμείς είχαμε όρεξη αλλά έχουμε αρχές και δεν κάνουμε πίσω από αυτές.

Μετά το ματς με τον Πανιώνιο έγιναν κάποια πράγματα και χθες έθεσα στον πρόεδρο την παραίτησή μου. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον κόσμο και τους παίκτες για την συνεργασία.

Θέλω να δουλεύω με ηρεμία και εμπιστοσύνη. Δεν χτίζονται οι ομάδες από την μια μέρα στην άλλη. Τρεις μήνες χτίσαμε κάτι καλό», τόνισε χαρακτηριστικά ο 43χρονος τεχνικός την Τετάρτη.

*onsports.gr

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected