Κατηγορίες
Γενικά

Πρόεδρος Κορίνθου : “Στόχος η Ευρώπη!!!”

 

Εντυπωσιακές οι δηλώσεις του Ελληνοαυστραλού προέδρου της ομάδας του Κώστα Τάνη!. Μιλώντας στον “NovaΣπορ FM 94.6”, αποκάλυψε πως έχει σχεδιαστεί ένα πλάνο οκταετίας για την Κόρινθο με απώτερο στόχο τη συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά κύπελλα!

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Πάνος Μπεθάνη

Για την απόφασή του να αναλάβει τα ηνία της Κορίνθου:Εμείς που έχουμε μείνει στο εξωτερικό κι έχουμε πετύχει κάποια πράγματα έχουμε κάποια ευθύνη απέναντι στη χώρα μας, για να τη βοηθήσουμε με κάποιες επενδύσεις. Μία από αυτές ήταν στην ομάδα. Όταν αποφάσισα να επενδύσω στην πόλη και την ομάδα της Κορίνθου, η ομάδα έπαιζε στη Γ’ Εθνική και μέχρι να υπογράψω βρέθηκε στη Δ’ Εθνική. Η κερδοφορία θα αργήσει να έρθει. Θα γίνουν άσχημα πράγματα, αλλά θα τα ξεπεράσουμε. Έχουμε όρεξη και υπομονή”.

Για τους στόχους για τη νέα σεζόν:Δεν έχουμε αγωνιστικούς στόχους για μια χρονιά. Στόχος μας να βγει η ομάδα μας στην Ευρώπη μέσα σε οκτώ χρόνια. Ο μεγαλύτερος στόχος για τη φετινή χρονιά είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά παράλληλα να έχουμε μία ενδεκάδα με 6-7 νεαρούς ποδοσφαιριστές. Δεν μπορούμε να έχουμε βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους ταυτόχρονα”.

Για τους εξωαγωνιστικούς στόχους:Θέλουμε να περάσουμε κοινωνικά μηνύματα, όπως να δίνονται ευκαιρίες στους νέους, να έρχονται οικογένειες στους αγώνες, αλλά και πολλές γυναίκες στο γήπεδο. Σύνθημά μας είναι πως το ποδόσφαιρο είναι γυναικείο άθλημα, αλλά το παίζουν άνδρες (γέλια). Πέρυσι σε ντέρμπι είχαμε 1.500 θεατές, εκ των οποίων 700 ήταν γυναίκες. Θέλουμε να φέρουμε την οικογένεια στο γήπεδο και να διασκεδάζει στους αγώνες όπως θα έκανε αν πήγαινε στο θέατρο ή στο τσίρκο. Από τη στιγμή που ο Έλληνας καταλάβει τη δυναμική των πολλών, τα κέρδη θα είναι πολλά. Όσο είμαι εγώ πρόεδρος δεν θα μιλήσουμε για διαιτησία και τον αντίπαλο. Η μαζική αναγνώριση σού φέρνει την επιτυχία κι όχι οι 1.000 φανατικοί. Όμως αυτό δεν γίνεται μέσα σε μια μέρα. Θέλει χρόνο”

Για το πρόβλημα με τις υποδομές και τα σχέδια για δημιουργία γηπέδου:Η κατάσταση είναι άσχημη στις υποδομές και γίνεται χειρότερη λόγω κρίσης. Η ομάδα μας έχει κάνει προπόνηση σε εννιά διαφορετικά γήπεδα και εννιά διαφορετικές πόλεις. Έχουμε αρκετά εμπόδια, αλλά θα τα ξεπεράσουμε. Μοναδική λύση είναι να φτιάξουμε ένα δικό μας γήπεδο μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, με ιδιωτικά κεφάλαια. Πρέπει οι λύσεις να βρίσκονται από ιδιώτες και μετά να ζητάμε τη βοήθεια της Πολιτείας”.

Για το πόσο δύσκολο είναι να εφαρμοστούν οι ιδέες του στο ελληνικό ποδόσφαιρο:Δεν πρόκειται να απογοητευτώ γιατί δεν φθείρομαι. Είμαι τόσο μακριά, που όταν ο κόσμος λέει κάτι άσχημο ή με αποκαλεί Αμερικανάκι δεν το βλέπω και δεν με ενοχλεί”.

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected