Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσα – Κεραυνός Επισκοπής 2-1

Ένα παιχνίδι για…γερά νεύρα και ολική ανατροπή από τους γηπεδούχους έγινε σήμερα στη Χαρίεσσα ανάμεσα στην τοπική ΑΕ και στον Κεραυνό Επισκοπής. Ένα τοπικό ντέρμπι, που τα είχε όλα…Πάθος, δύναμη, σκληρά μαρκαρίσματα και τεράστια θέληση για το ιδανικό ξεκίνημα στο φετινό μαραθώνιο.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, μπροστά σε λιγοστούς φιλάθλους, τόσο από τη Χαρίεσσα αλλά και από τη γειτονική Επισκοπή. Ο Γιάννης Ραφαηλίδης έβαλε μπροστά την ομάδα του, μόλις στο πρώτο λεπτό, σημειώνοντας το πρώτο χρονικά γκολ του φετινού πρωταθλήματος.

Η ψυχρολουσία των γηπεδούχων ήταν εμφανής και τα πόδια “βάρυναν”, με αποτέλεσμα ο Κεραυνός να επωφεληθεί από τη σύγχυση και να χάσει άλλη μία ευκαιρία, στο 20′ σε σουτ του Γάτσου. Οι παίκτες του Χρήστου Δελητζάκη δείχνουν ότι αποτελούν ένα πολύ καλό σύνολο και παρόλες τις απουσίες και σήμερα, αποδείχθηκαν “σκληρό καρύδι”.

Η ΑΕΧ προσπάθησε να ισοφαρίσει πριν βγει το ημίχρονο, όμως τα σουτ των Δημήτρη Καρασαρίδη και Τόσκα πέρασαν πέρασαν άουτ. Στην επανάληψη, ο τεχνικός των γηπεδούχων Δημήτρης Χαλκιάς, προχώρησε σε δύο αλλαγές, οι οποίες τελικά αποδείχθηκαν καταλυτικές για την εξέλιξη του αγώνα.

Φωτιάδης και Διτσόλας δώσανε άλλον…αέρα στους γηπεδούχους, οι οποίοι γίνανε πιο επιθετικοί και στο 68′ ο Τόσκα με ένα ξερό σουτ θα νικήσει τον Μιδούρη και θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Η πίεση από πλευράς γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 78′ ο Δημήτρης Καρασαρίδης θα γυρίσει…τούμπα το παιχνίδι και θα δώσει τελικά τη νίκη στην ομάδα του, στην πρεμιέρα του φετινού “μαραθωνίου”.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Ιωαννίδης (46′ Φωτιάδης / 77′ Χουλδαβέρογλου), Τσίπης, Θεοδωρόπουλος, Δραγουμάνος, Τόσκα, Κανδηλίδης, Δάγκας, Καρασαρίδης Δ., Τριανταφυλλίδης (46′ Διτσόλας), Καρασαρίδης Β.

Κεραυνός Επισκοπής : Μιδούρης, Πρόιος (76′ Καρυπίδης), Τούσιας, Χαραλαμπίδης, Δίγκας, Φράγκης, Ραφαηλίδης Γ., Ραφαηλίδης Μ. (68′ Αράπης), Γάτσος (72′ Τσεχελίδης), Στογιάννος, Ζιαμπάκας .

Δηλώσεις προπονητών

Δημήτρης Χαλκιάς : “Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μου και το πως αντέδρασε από το γρήγορο γκολ των αντιπάλων. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και θέλω να τους συγχαρώ για την απόδοση τους, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο”.

Χρήστος Δελητζάκης : “Παρόλο που ηττηθήκαμε σήμερα, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγωνιστική κατάσταση των παιδιών. Σήμερα δεν κάνανε λάθη, ήταν συγκεντρωμένοι και χάσαμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Πιστεύω πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, αν και η Χαρίεσσα είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα”.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected