Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Δόξα Δράμας vs Πανθρακικός – Βασικός ο Κουτσόπουλος, δεν έπαιξε ο Γελαδάρης

Την καλύτερη εικόνα από όσα φιλικά έχει δώσει μέχρι τώρα έδειξε το Σάββατο (08/09) η Δόξα Δράμας στο γήπεδο της απέναντι στον Πανθρακικό και νίκησε 5-2. Από την άλλη πλευρά οι Ακρίτες, που στο 53΄ έχαναν 3-0, ήταν απογοητευτικοί και έδειξαν ότι πρέπει να βελτιωθούν σε πολλούς τομείς ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Βασικός με την ομάδα της Κομοτηνής ο Ναουσαίος πορτιέρο Δημήτρης Κουτσόπουλος (αγωνίστηκε για μια ώρα και αντικαταστάθηκε), ο οποίος προδόθηκε από την άμυνα του και δεν μπόρεσε να αποσωβήσει την ομάδα του από τον…διασυρμό. Δεν αγωνίστηκε ο Δημήτρης Γελαδάρης, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Σούλη Παπαδόπουλο, ενώ με τον Πανθρακικό έπαιξε ως αλλαγή και ο πρώην “Βεροιώτης” Ηλίας Μιχαλόπουλος (φωτ).

Το σκορ για την Δόξα άνοιξε ο Κοντέων στο 9′ μετά από πάσα του Κάπελ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κάπελ από δημιουργός έγινε εκτελεστής όταν μετά από την σέντρα του Ταραλίδη με πολύ ωραίο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 20′ ο Κάπελ πλάσαρε σε τετ α τετ με τον Κουτσόπουλο ελάχιστα άουτ ενώ στο 36′ η ομάδα της Κομοτηνής είχε δοκάρι με τον Βαϊρουά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εντυπωσιακά για την Δόξα με τον Καμινιώτη στο 54΄μετά από σέντρα του Ρούσεφ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0 για να μειώσει στο 63΄ο Παπαδόπουλος για την ομάδα της Κομοτηνής σε 3-1. Στο 67′ όμως με τρομερό σουτ ο Σοϊλέδης έκανε το 4-1 για την Δόξα για να μειώσει 4-2 στις καθυστερήσεις ο Βιγιαρέχο με πέναλτι και να διαμορφώσει το τελικό 5-2 στην λήξη της αναμέτρησης ο Χιντατσέλι.

Δόξα Δράμας: Γουμάγιας, Μιλένκοβιτς, Κοντέων (79′ Καπνίδης), Σικαλιάς, Στεργιανός, Ταραλίδης (89′ Γκαρακλίδης), Ιντζόγλου, Ρούσεφ (65′ Χιντατσέλι), Σοϊλέδης (70′ Κανετίδης), Καμινιώτης (56′ Μπάρος), Κάπελ (82′ Kασσός)

Πανθρακικός : Κουτσόπουλος (60′ Αντίλοβιτς), Σερφά (63′ Μελίσσης), Λουσέρο (63′ Μοσχάκης), Μουναφό (63′ Γωνιάδης), Κοντογουλίδης (46′ Κυβελίδης), Μακρυδημήτρης (46′ Μπαϊκαρά), Σαρακατσάνος (63′ Μίνγκας), Στάθης (28΄Σκλιοπίδης), Χρήστου (28΄Βιγιαρέχο), Βαϊρουά (63′ Μιχαλόπουλος), Παπαδόπουλος (63′ Πρίττας).

*indrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected