Κατηγορίες
Football League

Εθνικός Σιδηροκάστρου vs Εθνικός Γαζώρου – Για ένα ημίχρονο ο Κουκόλης

 

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Σιδηρόκαστρο ο Εθνικός Γαζώρου επικράτησε 4-2 του τοπικού Εθνικού.

Με τον Νίκο Κατσαβάκη να επανέρχεται στη διάθεση του Παναγιώτη Διλμπέρη έπειτα από τον τραυματισμό του ο Εθνικός Γαζώρου επικράτησε άνετα (4-2) του Εθνικού Σιδηροκάστρου σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο (08/09) στο Σιδηρόκαστρο.

Τα γκολ για τους “κυανόλευκους” σημείωσαν οι Ζιγκερίδης, Κωνσταντινίδης, Μπεκιάρης, Γκόγκας, ενώ σκόρερ για τους γηπεδούχους χρίστηκε ο Βλαχόπουλος.

Ο Χρήστος Κουκόλης επανέρχεται δυναμικά μετά τον τραυματισμό του, που τον κράτησε ένα μήνα περίπου εκτός προπονήσεων. Αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο ως αλλαγή και είχε αρκετά καλή απόδοση στην άμυνα. Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε ο Στέφανος Καπίας.

Εθνικός Σιδηροκάστρου : Γαβριηλίδης, Πετρίδης, Βλαχόπουλος, Καρυπίδης, Γκάγκας, Ρούμπος, Λοϊζος, Μουτίδης, Ρόβας, Ασλανίδης και Γιαλαμής. Έπαιξαν και οι: Γαϊδαρτζής, Φιλιππίδης, Στεμπερίδης, Τζίμας, Μπουζόυρας και Χίτζιος.

Εθνικός Γαζώρου : Αποστολίδης, Νίρλας, Καπίας, Κατσαβάκης, Γεωργιάδης, Γαλακτερός, Ναλμπάντης, Ζιγκερίδης, Αλεξάντροβιτς, Κωνσταντινίδης και Μπεκιάρης. Έπαιξαν και οι: Καρυπίδης, Μουσικάκης, Κουκόλης, Σαββίδης, Χαριτίδης, Παπαβασιλείου και Γκόγκας.

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected