Μεταγραφές

Αιγινιακός – Ενυπωσιακό φινάλε!

Τρία ακόμη μεταγραφικά “χτυπήματα” ανακοίνωσε την Τετάρτη 13/9 η διοίκηση του Αιγινιακού, ενισχύοντας περαιτέρω το υπάρχον ρόστερ. Ο λόγος για τον έμπειρο γκολκίπερ Δημήτρη Ρίζο, τον νεαρό αριστερό μπακ χαφ Μανώλη Λάρτι και τον επιθετικό Γιώργο Παπαδόπουλο, οι οποίοι τέθηκαν ήδη στη διάθεση του προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου.
Ο 35χρονος Ρίζος έμεινε ελεύθερος από την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε με τα χρώματα πολλών επαγγελματικών ομάδων με κυριότερες τον ΠΑΟΚ, τον Πιερικό και το Αιγαλεω. Ο έμπειρος πορτιέρο γυμνάζεται ηδη με τους “γαλάζιους” της βόρειας Πιερίας και μαζί με τους Σακελαρίδη, Ράπτη και τον νεαρό Δασκαλόπουλο αναμένεται να αποτελέσουν μια καλή τετράδα τερματοφυλάκων.
Όπως εγινε γνωστό από τη διοίκηση του ΤΑΠ, η προσθήκη του Δημήτρη Ρίζου στον Αγινιακό αποτελεί προσωπικό “δώρο” του επιχειρηματία κ. Αλέξη Μαχαιρίδη και της εταιρίας του SPORT 2000, πού είναι και ενας από τους βασικούς χορηγούς της ομάδας του Αιγινιακού.

Όσο για τον 20χρονο Μανώλη Λάρτι, αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά ως μέσος και αμυντικός, την τελευταία ποδοσφαιρική σεζόν αγωνίστηκε σε ομάδα του Βελγίου, ενώ πέρασε παλαιότερα και από τα τμήματα υποδομής του Αρη.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι 29 ετών, επιθετικός με πλούσια καριέρα από πολλούς ελληνικούς συλλόγους, αλλά και εξωτερικού. Ο παίκτης έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα των Αιγάλεω, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Αγροτικό Αστέρα, Χανιά, Ιωνικό, Μαρκό, Βίτσεβ, Λοτζ (Πολωνία), Παύλο Μελά, Μερίδα, Ρεάλ Θιουδάδα (ισπανικές), Ζάκυνθο, Πανηλειακό, Θερμαϊκό, Μακεδονικό και ΑΟ Λουκισίων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected