Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – ΑΕ Καψόχωρας 0-1

Ένα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Επισκοπής ανάμεσα στον Κεραυνό και τη νεοφώτιστη ΑΕ Καψόχωρας. Το ματς έδειχνε από τα πρώτα λεπτά ότι όποιος έβαζε πρώτος γκολ θα κέρδιζε το παιχνίδι και τελικά έτσι έγινε.

Ο γηπεδούχος Κεραυνός, μετά την καλή εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι παρά την ήττα από την ΑΕ Χαρίεσσας, επιζητούσε τη νίκη σήμερα στην έδρα του απέναντι σε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα όπως η ΑΕ Καψόχωρας.

Ο Χρήστος Δελητζάκης παρέταξε την ομάδα του με επιθετικούς προσανατολισμούς, γεμίζοντας ταυτόχρονα το κέντρο με σκοπό να ελέγξει το ρυθμό και να δυσκολέψει την κυκλοφορία των φιλοξενούμενων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Στέλιος Διτσόλας (που αγωνίστηκε και σήμερα) να κάνει στο 15′ την πρώτη αλλαγή, βλέποντας την ομάδα μπλοκαρισμένη.

Στο 25′ η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην. Ο Πιπιλιάρης θα εκτελέσει φάουλ από δεξιά και ο Χατζηιωαννίδης, που είχε περάσει αλλαγή δέκα λεπτά πριν, με κεφαλιά θα βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των φιλοξενούμενων.

Ο Κεραυνός αναγκάστηκε να ανοιχτεί για να ισοφαρίσει και πέτυχε να βγάλει αρκετές επιθέσεις, με τους παίκτες να είναι άτυχοι αλλά και πολλές φορές άστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους “κιτρινόμαυρους” νικητές του αγώνα, κάνοντας το “2 στα 2” στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Πέτρου, Μάρκου, Χαραλαμπίδης, Γκότσης (65′ Θωμίδης Α.), Ραφαηλίδης Χ (60′ Αράπης), Δίγκας, Ραφαηλίδης Γ., Ζιαμπάκας, Φράγκης, Γάτσος (79′ Τσεχελίδης), Στογιάννος.

ΑΕ Καψόχωρας : Μεντεσίδης, Χαρισόπουλος, Χατζόπουλος (λ.τ. 15′ Χατζηιωαννίδης), Μουσκεφτάρας, Πολυζόπουλος, Στάνλεϊ, Διτσόλας (80′ Βλάχος), Σωτηρόπουλος, Πουρλιοτόπουλος (65′ Τερνετζής), Πιπιλιάρης, Νιάκας.

Δηλώσεις προπονητών

Χρήστος Δελητζάκης : “Για άλλη μια φορά η ομάδα μου ήταν άτυχοι. Παίξαμε πολύ καλά, κλείσαμε τους χώρους και σήμερα πιστεύω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, κρίνοντας από τις ευκαιρίες που χάθηκαν αλλά και τον τρόπο που δεχτήκαμε το γκολ. Θέλω να τονίσω ότι ο διαιτητής της συνάντησης άργησε να κάνει χρήση των καρτών, αφήνοντας πολλές φορές το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων.”

Στέλιος Διτσόλας : “Συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν και σήμερα να κερδίσουν το παιχνίδι. Έγινε ένα πολύ δυνατό ματς και από την αρχή έδειχνε ότι όποιος πετύχει το γκολ, αυτός θα κερδίσει. Η ευκαιρία του Νιάκα στο 75′, σε ασυνεννοησία με τον Πιπιλιάρη, μπορούσε να μας διώξει το άγχος και να “κλειδώσουμε το παιχνίδι”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected