Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγ. Γεωργίου – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας 2-0

Μία νίκη ψυχολογίας για τον Άγιο Γεώργιο και ήττα προβληματισμού για την Αγία Βαρβάρα, είναι η εικόνα του σημερινού παιχνιδιού στο γήπεδο του Απόλλωνα. Παρουσία αρκετών θεατών και τα σύννεφα να είναι…απειλητικά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Απόλλωνας στάθηκε πιο τυχερός από τον Αγροτικό Αστέρα και πέτυχε αυτό που ήθελε.

Ο Γιώργος Σπυριδωνίδης και ο Σάκης Παπαδίνας για τους “πράσινους” ξεκίνησαν το παιχνίδι έχοντας ενισχυμένο κέντρο και προσπάθησαν με γρήγορο παιχνίδι να μεταφέρουν τη μπάλα στα αντίπαλα καρέ. Από την άλλη ο Μιχάλης Αλεξιάδης προσπάθησε να παίξει κυρίως από τον άξονα, με πολύ passing game και γρήγορη ανάπτυξη.

Πολλά πράγματα όμως δεν τους βγήκαν σήμερα, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα παιχνίδι κέντρου κυρίως με κάποια “ξεσπάσματα” που ξεσήκωσαν αρκετές φορές του θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Φάσεις και γκολ

12′ Σέντρα του του Χαμπαλάνοβ από δεξιά, σουτ του Βοργιατζίδη, η μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Σίμου.

28′ ΓΚΟΛ – Σέντρα του Αμοιρίδη από δεξιά, γυριστή κεφαλιά του Παπαρέντη, η μπάλα στο “Γ” της εστίας του Βερβαντίδη (1-0).

40′ Κοντινό σουτ του Βύζα, σχεδόν πάνω στη γραμμή θα βρεθεί ο Τέτος και θα αποκρούσει τη μπάλα διώχνοντας τον κίνδυνο.

41′ Κόρνερ του Εφραίμ από δεξιά, κεφαλιά του Βοργιατζίδη, λίγο άουτ.

43′ Πολύ καλή πάσα του Καφέ στον Βοργιατζίδη, πάνω στην κίνηση του φεύγει το κοντρόλ και το γυριστό που επιχειρεί σε δεύτερο χρόνο είναι τελείως άστοχο.

70′ Φάουλ του Χαμπαλάνοβ από αριστερά, κεφαλιά του Πύρκα ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

80′ Δεύτερη κίτρινη στον Μιχαηλίδη και αποβολή.

85′ ΓΚΟΛ – Κόρνερ του Αμοιρίδη από αριστερά, ανενόχλητος μέσα στην περιοχή ο Παπαδίνας και με κεφαλιά θα κάνει το 2-0.

90′ Ανεπανάλληπτο τετ-α-τετ του Τσιότσιου απέναντι στον Βερβαντίδη, ψηλοκρεμαστό πλασέ αρκετά άστοχο.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Σίμος, Μπαξεβάνης (62′ Βουτσικίδης), Τρούπκος, Δεβετζίδης, Παπαδίνας, Βύζας, Καρολίδης, Παπαρέντης (38′ Τσιότσιος), Κραβαριώτης (62′ Καραβασίλης), Μιχαηλίδης, Αμοιρίδης.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Βερβαντίδης, Οικονόμου Χ., Οικονόμου Α., Τέτος, Βοργιατζίδης, Μπάμπος, Χαμπαλάνοβ, Εφραίμ (61′ Δήμου), Τσανασίδης, Καφές (69′ Σερασκέρης), Σουλιώτης (46′ Πύρκας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected