Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Super League 1

Λεβαδειακός Κ20 – Βέροια Κ20 0-2

Το ιδανικότερο ξεκίνημα για την ομάδα της Βέροιας Κ20, η οποία πέρασε σαν…σίφουνας από τη Λειβαδιά, κερδίζοντας την γηπεδούχο ομάδα με 2-0. Οι πιτσιρικάδες της “Βασίλισσας” απέδειξαν σήμερα ότι έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στην προετοιμασία και η συνέχεια προμηνύεται ανάλογη.

Ο Παρσόπουλος στο 20′ πέτυχε το πρώτο γκολ της χρονιάς για τη Βέροια δίνοντας το έναυσμα για πανηγυρισμούς, οι οποίοι επαναλήφθηκαν και στο 59′ όταν ο Κουκουράκης αυτή τη φορά πέτυχε το 2-0, σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Για τους γηπεδούχου, το ντεμπούτο του έκανε ο Παναγιώτης Καλφούτζος, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 77′ στη θέση του Τόπι και αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης, χωρίς να μπορέσει στο διάστημα που έπαιξε να αλλάξει κάτι.

Λεβαδειακός Κ20: Τράκας, Κυπραίος, Σακκάς Δ., Παναγόπουλος, Μάγκας, Ψάλτης, Ταμπαθάνης (82′ Βελέτζας), Πέππας, Σταθόπουλος, Τόπι (77′ Καλφούτζος), Λέσι (67′ Σμυρναίος).

Βέροια Κ20: Μπαμπαΐντης, Τακίδης, Πέικος, Σαρακατσιάνος, Σίμος, Μουρατίδης (82′ Αλιατίδης), Σούρλας, Ντόγος, Κουκουράκης, Σκαφαρούδης (77′ Στασινόπουλος), Παρσόπουλος (87′ Λίτσι).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected