Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – ΦΑΣ Νάουσα 1-4

Άλλη μία εντυπωσιακή νίκη για τον ΦΑΣ Νάουσα και πάλι με αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στον ίδιο όμιλο στη Δ’ Εθνική. Αυτή τη φορά σειρά είχε το Μακροχώρι και μάλιστα εκτός έδρας, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε χθες το απόγευμα.

Ο Βασίλης Αργυρίου σταδιακά βλέπει ότι η ομάδα, μετά τις προσθαφαιρέσεις του καλοκαιριού, αρχίζει να “δένει” και να βγαίνουν αυτοματισμοί στο γήπεδο. Σίγουρα απομένουν 35 μέρες περίπου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, όμως ήδη κάποια θετικά στοιχεία αρχίζουν και διακρίνονται.

Ένα από αυτά είναι η ορθή επιλογή των ιθυνόντων να φέρουν στην ομάδα τους Πιπινίκα (φωτ) και Γασπαράτο, οι οποίοι έχουν προσδώσει ταχύτητα και οξυδέρκεια στην επίθεση, ενώ η παρουσία του Μπουλγκουρίδη στα μετόπεισθεν μεταδίδει σιγουριά και στους νεαρούς παίκτες της ομάδες, που φέτος παίρνουν αρκετές ευκαιρίες από τον προπονητή τους.

Από την άλλη η ομάδα του Μακροχωρίου, μετά το φιλικό στα Λευκάδια με αντίπαλη ομάδα του ίδιου επιπέδου και αυτή τη φορά έδειξε αδυναμίες και σίγουρα ο Γιάννης Κερλίδης θα έχει να λύσει αρκετούς γρίφους στο ομολογουμένως μεγάλο διάστημα μέχρι τις επίσημες υποχρεώσεις.

Η επάνοδος του Πιέτρα στα χαφ έδωσε την απαραίτητη ταχύτητα στη μεταφορά της μπάλας, όμως η απουσία του Τάσου Τσακαλίδη και του Γόλη Ηλιάδη είναι εμφανής και δύσκολα αναπληρώνεται. Η παρουσία των Σαλέπη και Ζαρογιάννη (φωτ) στα στόπερ αποτελούν ιδανική συγκιρία για την ομάδα, όμως χρειάζεται ακόμα δουλειά για να “βρεθούν”, η εμπειρία τους όμως είναι τέτοια που αυτό δεν θα αργήσει.

Για την ιστορία τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Πιπινίκας, Γασπαράτος, Μουρίκης και Παπαδής ενώ για τους γηπεδούχουν ο Ξαγοράρης.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Σταματέλος, Μπάκανος, Σαρηγιαννίδης, Σαλέπης, Ξαγοράρης, Πιέτρα, Τσακαλίδης Γ., Ζαρογιάννης, Βούλγαρης, Βελλίνης, Ηλιάδης. Αγωνίστηκαν και οι Καλούδης, Συμεωνίδης Χ., Τσολάκης, Συμεωνίδης Γ., Αντωνίου, Φέιμ, Φωτόπουλος, Βοργιατζίδης, Μαυρίδογλου, Ασλανίδης, Σταματίου.

ΦΑΣ Νάουσα : Παπαδόπουλος, Μπουλγκουρίδης, Πέικος, Καραμεταξάς, Περηφανόπουλος, Αργυρίου Γ., Αργυρίου Π., Τασιώνας, Πασχάλης, Πιπινίκας, Γασπαράτος. Αγωνίστηκαν και οι Καραλιόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μπουμπουλέντρας, Σαμαράς, Ιωαννίδης, Κοσμάς, Κελεσίδης, Χατζηγεωργίου, Μουρίκης, Παπαδής, Θεοδωρόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected