Super League 1

Δόξα Κρανούλας vs Αναπλ.ΠΑΣ Γιάννινα – Για 75′ ο Τσακτάνης

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στην Κρανούλα ανάμεσα στην τοπική Δόξα και στους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα που δεν χρησιμοποιήθηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Τσακτάνης αγωνίστηκε για 75′ λεπτά περίπου, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Γιαννούση. Ήταν αρκετά καλός ανασταλτικά, όμως γενικά η ομάδα χρειάζεται ακόμα δουλειά για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Με τη Δόξα αγωνίστηκε βασικός και ο Αποστόλης Σιαράβας, ο οποίος μπορεί να δέχτηκε τρία γκολ, όμως τα δύο ήταν με εκτελέσεις πέναλτι και το πρώτο ήταν άπιαστη κεφαλιά του Οικονόμου.

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα σκόραρε ο παλιός παίκτης της Βέροιας, Πέτρος Τοπούζης, με εκτέλεση πέναλτι κάνοντας προσωρινά το 3-3.

Δόξα Κρανούλας : Σιαράβας, Νάνος (86′ Αλεξίου), Τσακτάνης (73′ Γιαννούσης), Παπαβασιλείου, Κάκαβος (73′ Μόσχος), Καραγιαννίδης, Γήτας, Γκέκας (62′ Ηλίας), Βλάχος (46′ Τσουμάνης), Γκοτζιάς (62′ Βασιλείου), Τσιφλίδης (84′ Αλεξίου).

ΠΑΣ Γιάννινα: Ταμπάσης (46′ Μπαμπανιώτης), Γανωτής (87′ Νικόπουλος), Οικονόμου, Μπέριος (87′ Θεοδωράκης), Ρουμπουλάκου (33′ λ.τ Παππάς), Αυγενικού, Κεϊτά, Νικλητσιώτης, Γιάκος, Κοροβέσης, Τοπούζης (77′ Ιωάννου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected