Κατηγορίες
Football League - Διάφορα

Κλήρωση Football League – Αύριο…μπορείς;

Football League: Αβέβαιη εκ νέου η κλήρωση

Κανείς στη Football League δεν γνωρίζει εάν η κλήρωση του πρωταθλήματος γίνει την Τρίτη (18/09).

Από… χίλια κύματα θα περάσει η κλήρωση της Football League. Η διοργανώτρια αρχή την περασμένη εβδομάδα τη μετέθεσε για τις 18 Σεπτεμβρίου, αλλά ακόμα και τη Δευτέρα (17/09) κανείς δεν μπορούσε να ενημερώσει επίσημα για το αν αυτή τελικά πραγματοποιηθεί και τι ώρα! Λογικό, καθώς το τοπίο θα ξεκαθαρίσει οριστικά την Τρίτη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντηση με τον ΟΠΑΠ που είχε η Super League τη Δευτέρα (17/09) συμφωνία δεν επετεύχθη, αλλά η αίσθηση που υπάρχει είναι πως οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια την Τρίτη (18/09). Η Super League ζήτησε τριετές κλειστό συμβόλαιο έναντι 15 εκατ. ευρώ τον χρόνο, με τον ΟΠΑΠ να προσφέρει αυτό το ποσό, αλλά για έναν χρόνο. Έτσι, δεν “κλείδωσε” και ο αριθμός 4-2 (ομάδες που προβιβάζονται και υποβιβάζονται), τον οποίο έχει θέσει ως προϋπόθεση η Football League για να οριστικοποιήσει την ένταξη των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας, Ηρακλή.

Το πρωί της Τρίτης (18/09) αντιπροσωπεία της Football League αναμένεται να έχει νέα επαφή με το υφυπουργό αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, ενώ θα περιμένει τις εξελίξεις και από το μέτωπο της συνάντησης ΟΠΑΠ – Super League… Έτσι, είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί νέα αναβολή της κλήρωσης για το τέλος της εβδομάδας.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected