Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

ΑΟ Κάστωρ – Η προετοιμασία και τα φιλικά

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία στο Κάστορα, με διπλές καθημερινές και εξαντλητικές προπονήσεις. Υπό τις οδηγίες του μέχρι πρότινος αρχηγού και βετεράνου άσου Πέτρου Τσούκλη, ο αντίπαλος των ομάδων μας στη Δ’ Εθνική, δουλεύουν σκληρά προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμοι στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος που ξεκινά στα μέσα του ερχόμενου μήνα.

Οι φιλοδοξίες άλλωστε είναι υψηλές και στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί αισιοδοξία πως η ομάδα θα πετύχει εκ νέου το στόχο της, που δεν άλλος από την όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της παραμονής στη τέταρτη εν τάξει εθνική κατηγορία.

Στα μεταγραφικά νέα τώρα, πέρα από την απόκτηση των ταλαντούχου Τάσιου και Τσιλιγγίρη (φωτ δεξιά), αμφότεροι παίκτες της Αστραπής Μεσοποταμίας, δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη τις τελευταίες μέρες, όμως δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη μια προσθήκη εφόσον βρεθεί κάτι το αξιόλογο.

Όσον αφορά τις φιλικές αναμετρήσεις, την περασμένη Παρασκευή είχε προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με  αντίπαλο την Κοζάνη ωστόσο αναβλήθηκε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν. Την Κυριακή μάλιστα οι βυσσινί ταξίδεψαν στα Γρεβενά όπου αντιμετώπισαν τον τοπικό Πυρσό σε μια φιλική αναμέτρηση που δεν είχε τέρματα όμως ο τεχνικός του Κάστορα κ. Τσούκλης (φωτ αριστερά) είδε αυτά που ήθελε, δηλαδή τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο που κάθε χρονιά πρωταγωνιστεί στην Δ’ Εθνική.

Επόμενος φιλικός αγώνας για τον Κάστορα όπως όλα δείχνουν θα είναι αύριο με αντίπαλο τον νεοφώτιστο στην Α1 ΕΠΣ Καστοριάς Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας. Ευχάριστος πονοκέφαλος για τον προπονητή των “βυσσινί” είναι το ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και έτσι όλα κυλάνε ομαλά στο γήπεδο της Χλόης.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected