Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γρεβενά Αεράτα – Παναργειακός Ορεστικού 1-1

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναργειακός Ορεστικού, δείχνοντας αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενα φιλικά. Η ομάδα του νομού Καστοριάς, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στα Γρεβενά με αντίπαλο τα Αεράτα.

Η ομάδα των Γρεβενών, πάντως  δεν πήγε τόσο καλά όσο θα περίμενε κανείς, παρότι έχει ξεκινήσει εδώ και δύο περίπου μήνες την προετοιμασία της, ωστόσο, σύμφωνα με τους ιθύνοντες στην ομάδα, είναι ζήτημα χρόνου να βρουν οι παίκτες του Νίκου Μπαλοδήμου ρυθμό και χημεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Για την ιστορία, το Ορεστικό προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Μπάτζιου στο 26′ και η ισοφάριση για τα Αεράτα ήρθε στο 88′ με αυτογκόλ του Ζέκιου.

Συνθέσεις

Γρεβενά Αεράτα : Xρηστάκης, Ντινόπουλος, Ίττης, Κοτενίδης, Κατσαντώνης, Ιωαννίδης, Σκέρντι, Tσαρτσαρής, Δημόπουλος, Zιώγας, Χαστάς. Αγωνίστηκαν και οι: Δημητριάδης, Λάλλος Θ., Λάλλος Π., Αλεξανδρής, Αναστασιάδης, Μπαλοδήμος, Biδρας.

Παναργειακός : Σαραφιανός, Moυρατίδης, Βακόπουλος, Μαρκόπουλος, lωάννης, Ιωαννίδης, Βλαχόπσυλος, Καλύβας, Τσαμτσάκης, Τζελίνης, Mπάντιζος. Αγωνίστηκαν και οι: Βσιλειάδης Ανδρεόπουλος, Χαραλαμπίδης, Βασάδης, Τσιγαρίδας, Αν­τωνίου, Toτονίδης, Μαλακόζης, Έρος.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected